Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba bu Nika'nın özelliği hayallerini gerçekleştirmek falan mı. Çocuk ruhlu bir karakter olduğu için maksimum hayal gücü kolunu bacağını uzatıp büyütmek olan Luffy sırf abisini hayal ettiği için kolundan ateşler çıkarabiliyor. Ya da ne zaman zorda kalsa yeni bir form hayal edip onu gerçeğe döküyor, G2 G3 falan bir anda Luffy kendini nasıl daha güçlü yapabileceğini düşündüğü için ortaya çıktı. Meyvesinin lastik meyvesi olduğunu zannettiği için hayal gücü lastiğe yönelikti, ne biliyim kolunu büyütmek istedi ama hayal gücünde lastiğin balon gibi olduğunu hayal edip içine hava üfleyerek büyüteceğine kendini inandırdı. Meyvenin gücü aynı zamanda zayıflığı kendisini balon gibi hayal ettiği için meyvenin gücünün sınırına geldiği zaman kendisini bir balon sandığı için hava kaçırarak küçülmeye başladı. Snakeman formunda lastiğin o abidik gubidik yılan kırılma patmala hareketlerini yapabileceğine inandığı için yapabildi, Kaido'nun dediği gibi lastiğin bunu yapamaması gerekirdi. Uyanışla beraber artık hayalleri sadece kendisine değil dış dünyaya da etki edebilir hale geldiğini göstermek ve Luffy'nin çocuksu yapısını korumak için Kaido'nun kafasında yıldızlar falan çıkmaya başladı.
Edit: Hatta bir ekleme daha yapıyım eğer meyve gücü bu şekilde çıkarsa Shounen manga ana karakterlerinin her birinde olan asla pes etmeme, dayak yiyip yiyip kalkma olayınıda meyveyle birleştirmiş olurlar. Luffy Lucci'den yediği o son saldırı ile artık yenileceğine inanmıştı ama Usopp'un sesini duyup tekrar kendine inandı ve ayağa kalkıp son saldırısını yapabildi. Luffy kafasına Kaido'dan balyozu yiyip bilincini kaybettiğinde bile aslında kendisine olan inancını kaybetmemişti bu yüzden Kaido hala kendisine dik dik baktığını hissetti.
 
Son düzenleme:
Burgess'ın durumunda farklı bir şeyler olabilir. Şu ana kadar şeytan meyvesi çaldığını gördüğümüz tek kişi kaptanı. Ayrıca Burgess, dinç Luffy'den çok yüksek ihtimalle dayağını yerdi zaten.

Ayrıca, Dünya Hükümeti bunu yapamaz demedim. Buna gerekenin 10 katı kaynak ayırmazlar, karıncayı öldürmek için fil göndermezler dedim. Nitekim öyle de oldu. Hükümet'in, Luffy'i elimine etmek için gönderdiği güçler gayet yeterliydi, bunu sen de biliyorsun. Yahu gemi dile geldi Water 7'dan kendi kendine yüzdü, tayfayla konuştu da o kadar savaş gemisinin arasından, Hükümet akıntısının içinden kurtardı onları. Dünya Hükümeti bunu nasıl öngörsün? Savaş Çağrısı gittiği her yeri yok ediyor, yorgun çaylakları da öldürür diye düşünmüşlerdir. Bundan sonra Luffy'le Donanma'nın karşılaştığı her yerde de amiral çıktı karşısına zaten.

Amirallerin, Dünya Asilleri'ne vuranlara gitmesi normal çünkü onların görev kapsamında onların korumalığını yapmak zorundalar. Dünya Hükümeti'nin bütün misyonu Dünya Asilleri'ne ayrıcalık tanımak, bunun için kuruldu ve 800 yıldır bu misyonla hareket ediyor. Hükümet'in alt birimlerinden birinin savaş gücünü onların korumalığına kullanmak, misyonlarıyla çelişmiyor aksine tam örtüşüyor. Neredeyse efsane sayılan, Hükümet tarihi boyunca hiç kimse tarafından uyandırılmamış bir meyveyi kullanan zayıf bir korsanın peşine bütün savaş gücünü yıkmak, kaynağı kötü kullanmaktır.
Burgess bıçağı çekmiş, "Lastik Meyvesi'ni alacağım" diye Luffy'yi öldürmeye gidiyor. Demek ki Luffy'nin meyvesini alabilecek bir durumda ki, bu şekilde harekete geçiyor. Mesele Burgess'in Luffy'nin meyvesinin alıp alamaması değil, almaya yeltenmiş olması. Olayı farklı yere çekmişsin.

Luffy'yi peşleyecekler meyvesi bu kadar kıymetliyse, değilse de bu şekilde muhabbet yapmayacaklar. Aktif olarak Luffy'nin peşinde olan tek kişi Smoker'dı, o da kendi inisiyatifi ile bunu yapıyordu. Zayıf korsan dediğin adam şimdiye kadar Dünya Hükümeti'ne en çok zararı veren kişidir. Meyvesi özel olmasa bile Hükümet'in sırf yaptıkları yüzünden onun peşini bırakmaması gerekirdi.

Bana mantıklı bir açıklama yapamazsın, tekrar ediyorum. Kendini yorma.
 
Yani Luffy'nin milyonda bir görülen Fatih'in Hakisi'ne sahip olması, seçilmiş kişi temasını sırıtmadan yediriyordu bize zaten. Aciz hissetiği anda CP9'dan gördüğü Soru tekniğini yaratıcılığı ile elde etmesini sevmiştik biz. Alelade meyvesinin potansiyelini; azmiyle, kararlılığıyla, inatçılığıyla ve hayalgücüyle en üst seviyede kullanmasını sevmiştik biz...
 
Herkese iyi akşamlar. Yıllardır forumu takip ederim ilk defa yazıyorum. 32 yaşındayım tv de gördüğüm andan beri hastası fanatiğiyim.
Büyük bir hayal kırıklığı. Luffy meyveyi yediği andan itibaren o yok olmuş meyve nika geçmiş gibi algılıyorum ben şuan.
One Piece de canımı sıkan tek şey Usopp'un bir çakaralmazı olmayışıydı. Ateşli silaha yükseltse kendini Luffy'nin mükemmel bir tayfası olacaktı.
Seri kusursuz olacaktı benim için.
Şuan görüyorum ki Luffy zaten yokmuş meyveymiş. Luff'yi çıkar meyveyi hatta armutu koy oraya yine bu olaylar yaşanacakmış.
Özür dilerim çok sinirliyim. Dediğim gibi ilk yazım belkide One Piece'e elveda olacak.

Not: Bu foruma teşekkür etmek maksadıyla kendi teorimi oluşturuyordum. momo = pluton, luffy = uranüs.......
Doğru kelimeleri bulup sadeleştirmeye çalışıyordum (baya bi uzun oldu sıkıcı olmasını istemem)
arc bitmeden yetiştirmeliydim çünkü Robin Poneglyphleri açıklıyacağını düşünüyorum ve baya birikti.

Teorimde Luffy'nin annesini kim olacağı ile alakalı yakaladığım bir olayı yazacaktım.

"Roger'ın Rouge'dan çocuk yapması aşk sevgi değil tamamen D. olmasıydı. Bence bi kehanet var Joy boy D. ler arasından çıkacak.
Roger oğlunun joy boy olma olasılığını güçlendirmek için bir D. ile çocuk yaptı."

Benim hatam seri bu kadar derin değilmiş olay meyveymiş armutmuş olay.
 
Oda taşlama bölümünde istemeden bölüm ile ilgili yorum yapmış gibi oluyoruz arkadaşlar dikkat edin. Ben yorumumu düzelttim ama silebilsek güzel olurdu özür dilerim kendi adıma
Ne yazdıımı soracak olursanız "Püüüüü sana püüüü" sonradan düzelttim.
 
Kesinlikle.
[/QUO
Kıçı kırık Burgess bile Luffy'nin meyvesini çalabileceğinden eminken, Dünya Hükümeti'nin bunu yapamayacağını söylemek (bu adamların elinde sıfırdan Şeytan Meyvesi üretebilen biri var, dikkatini çekerim) bahane aramaktır. Buradaki senaryo boşluğunu hiçbir açıklama kapatamaz. Çünkü bu olay önceden düşünülmemiş, göz göre göre retcon yapıldı.

Beş para etmez Dünya Asilleri'ne vuranlara Amiral gidiyor, ama Dünya Hükümeti'nin sonunu getirebilecek potansiyele sahip bir tehlikeye "Amiral mi göndersinler" şeklinde bir açıklama yapıyorsun. Bunu mantıklı bir şekilde izah edemezsin bana, kimse edemez. Ben bu seriyi yıllardır okuyorum, bu konu özelinde düşünülebilecek her şeyi saatlerdir düşünüyorum, ama bana mantıklı gelebilecek bir cevap bulamadım.
Kanka yok zaten sen kendine dünya hükümeti diyip senin için tehlikeli adam çaylak belki uyandiramaz diyip peşine düşmesen o zaman korsanların peşinde düşme belki onlar kötü değildir böyle saçma bir düşününce mi olur ulan adam senin için en tehlikeli meyveyi yemiş üstüne senin baş düşmanın devrimci liderin oğlu ve bu adam hala çaylakken sen ortadan kaldırmayı gerek bulmuyorsun sonra bizim için de efsana diyip yonkou ile başa çıkabilen birini ortadan kaldır aynen kanka biz de salagiz mantık aramayız
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 68)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık