Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30. SBS'de Oda bizzat kendisi "Gomu Gomu no Mi, Paramecia türü bir meyvedir" demiş. Adam okurlarını kandırıyor. Bu SBS 2003'te yayınlanmış. Bir kişi var mıdır "Oda o zamandan bu bölümleri düşünmüştür" diyebilecek? Bariz retcon işte.
Retcon yapması çok saçma teoriler başlatacak. Her meyvede olabilir bu artık. Bakalım buggy’nin meyvesi için hangi mitolojik varlıklar çıkacak.
 
Uyanışı beğendim, Luffy'nin vücudunu böyle değişikliklere sokması da beklediğimiz şeylerdi. Gear 4 ilk çıktığında herkes bu ne diye sövüyordu, buna da alışır herkes (Ben gear 4ü o kadar beğenmemiştim ki seriyi 1 yıl bırakmıştım herhalde).
Ya gayet eğlenceli ve komik çizebilir istese bu kadar özensiz çizmesine gerek yok Kaido'yu Hancock'un troll yılanına benzetmiş falan şaka gibi anasını satayım
 
epeydir bıraktım seriden uzaklaştım bakmak için bakıyorum artık sadece.Aklıma geldi bu karasakal'ın karanlık meyvesi tuttuğu kullanıcı'nın meyvesini kapalı konuma getirmiyormuydu, böyle bişi olursa uyanış vs bi işe yararmı ki? bakınız örnek impel down karşılaşması ? 🤔
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık