Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu saatten sonra merak ettiğim tek şey Kaido'nun Luffy'nin JoyBoy olduğunu anladığında vereceği tepki. Ben hala bu dövüşün bittiğini düşünmüyorum, Kaido da uyanış açabilir. Hep açmış gibi farzediyoruz ama sadece değişik modlara girdiğini gördük, Luffy uyanış olmadan form değiştiriyosa Kaido neden değiştiremesin? Nika meyvesinin gücüne tanıtım amaçlı bir Kaido uyanışı bekliyorum.
 
Wano henüz başladığında, Linlin' adaya ilk teşrif ettiği günler işte Luffy'nin yanına imparator gücünde bir müttefik şart diyodum, şu an ise Luffy''e Kaido Mama yetmedi daha büyük bir güç karşısına çıkmalı diyorum. :bilmem:
 
Evren kendi kurallarını çiğniyor örn. karasakalin 2 meyve yemesi bence en fazla 2 dövüşü kaldı luffy'nin kötü bile olsa idare ederiz.
 
Şimdiki luffy wano ya gelmeden önceki luffy i beş dakika içerisinde nakavt eder.Bu adam nasıl bu kadar güçlendi bu kadar kısa süre içerisinde ?Şaka mısın sen?Demek Roger ,Garp,Beyazsakal vs..Bu evrendeki en güçlü kişiler bile luffy e kıyasla bir avuç yeteneksizmis.Luffy adamların yıllar sonra eriştiği güçleri aylar içerisinde kazanıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 84)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık