Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30. SBS'de Oda bizzat kendisi "Gomu Gomu no Mi, Paramecia türü bir meyvedir" demiş. Adam okurlarını kandırıyor. Bu SBS 2003'te yayınlanmış. Bir kişi var mıdır "Oda o zamandan bu bölümleri düşünmüştür" diyebilecek? Bariz retcon işte.
Luffy'nin yediği meyve gomu gomu no mi olmadığı için çelişmiyor yani gerçekte gomu gomu no mi vardır ama kimin yediğini bilmiyoruzdur belki de
 
Ben beğendim.Gayet güzel bölüm.Tek sorun beklentinin çok yükseltilmesiydi.O kadar yukseltildi ki beklenti ben rüyamda Luffyi tekkende ki Mokujin olarak gördüm pazar gecesi.Her şekle giriyorudu :)
 
Yok abi diğer resimleri bir nebze kabul edip aşabilirim ama bunu asla aşamam… bu ne ya… Yani şunu gören bir asistan ya da başka biri… çıkıp da “Napıyosun lan sen… napıyosun oğlum… neyin kafası lan bu” deyip iki kafa koyamamış mı Oda lavuğuna…? Bunu görüpte Nasıl sustunuz lan… nasıl… nasıl…! Skksksksksk
Sensei harikasın böyle devam demedilerse bir şey bilmiyorum
 
Uyanışı beğendim, Luffy'nin vücudunu böyle değişikliklere sokması da beklediğimiz şeylerdi. Gear 4 ilk çıktığında herkes bu ne diye sövüyordu, buna da alışır herkes (Ben gear 4ü o kadar beğenmemiştim ki seriyi 1 yıl bırakmıştım herhalde).
 
Sarı öküz Big Mom ve Whole Cake Island arkı idi. Biz sarı öküzü orada verdik fanlar olarak. Koskoca yonkou rezil edildiğinde, kek kek diye ortada gezinip saçma hareketler yaptığında, Chopper gidip BM blokladığında sarı öküzü vermeyecektik. Gelinen nokta 0-6 yaşa hitap eden bir çizgi film. Yazık valla bu kadar okuduğumuza, teoriler incelediğimize. WCI'dan beridir seriden feci soğumuştum, bu da son noktası oldu.

Reiper zamanında Toriko Toriko derdi dalga geçerdik. Ulan Toriko buna 1000 basarmış be.
Big mom kadar saçma bir karaktere hiçbir kurguda karşılaşmadım.Yanina yaklasana da denk gelmedim.İbretlik...
 
Geri kalan yazdıklarına katılıyorum lakin burası bana hala makul gelmiyor. Eğer baştan beri aklında olsaydı MF'de gösterildiğinde basit bir panel yeterdi. Mesela, 2 yıllık araya girmeden önce, 5 ihtiyardan biri "meyve için harekete geçmeli miyiz?" , öteki, "onun nerede olduğunu bilmiyoruz" . Bu hem kimden hangi meyveden bahsettiklerini belirtmeme itibariyle hem de ileride olacak sanki sonradan karar verilmiş bir hamle görünümünü ortadan kaldırırdı. Bu yüzden Oda kötü bir yazar. Bunu şu konuda da yazdım:

Oda bazı şeyleri belirmiyor ya aklına gelmiyor ya da sonradan karar veriyor ama bu kötü bir yazarlığın işareti.
2y öncesi böyle değildi. Foreshadow'ları görünce aklımızı kaçırıyorduk adam nasıl kurgulamış diye. Şu gorosei'nin meyve uyanışı muhabbetini arc başında yapsa, Robin'i yakalama emri vermeden "Fırsatını bulduğunuzda Luffy'i yakalayın/indirin" şeklinde verse yine bu kadar göze batmazdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık