Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044. Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve uyanışı bundan bağımsız olsa bahsettikleri meyve de tamanın meyvesi olsa ne olurdu be arkadaş ne olurdu yani. Veya tamanın uyanışı meyve uyanışıyla alakalı falan olsa yahu bin tane senaryo yazılır hepsi de bundan iyi olurdu. Yani luffy yi gerçekten öldürmeyip izlemeyi varsaydığımızı düşünsek bile Akainu mf'de iki defa öldürmedi mi zaten Luffy'yi ? Birinde Ace öldü diğerinde de Jinbei delindi bu sayede kurtuldu Luffy ama normalde ölmüştü. Ee Luffy gerçekten ölmüş olsa Sakazuki eliyle ne olacaktı ? Im de Akainu'yu mu öldürecekti yani ne saçma iş bu anlamadım gitti
 
Şimdi eleştirenler Luffy'nin seçilmiş insan olmasına mı kızıyorlar yoksa Luffy'nin Kaido'yu yeneceğine mi kızıyorlar bunu anlamıyorum.

Shanks'ın Luffy'e meyveyi bilerek yedirmesi Luffy'i seçilmiş yapmaz! Bilakis bu durum Luffy'i seçilmiş değil,Shanks tarafından seçilen bir karakter yapar!

İkincisi ise Kaido zaten yenilecekti.

Yani Law ve Kid'in, Big Mom'ı yenmesine tepki göstermeyen birçok kişi Luffy'e tepki veriyor.

Kaido her türlü bu arc düşecekti.İnsanlar Kaido'nun yenilişine bu kadar takılmamalı bence.

 
Rica ediyorum, bırakın kapatalım forumu. Lanet olsun bu seriye de, bu adamın çizeceği mangaya da. Kaido'nun kafasında yıldızlar dönüyor, şaka mı ulan bu?
Sarı öküz Big Mom ve Whole Cake Island arkı idi. Biz sarı öküzü orada verdik fanlar olarak. Koskoca yonkou rezil edildiğinde, kek kek diye ortada gezinip saçma hareketler yaptığında, Chopper gidip BM blokladığında sarı öküzü vermeyecektik. Gelinen nokta 0-6 yaşa hitap eden bir çizgi film. Yazık valla bu kadar okuduğumuza, teoriler incelediğimize. WCI'dan beridir seriden feci soğumuştum, bu da son noktası oldu.

Reiper zamanında Toriko Toriko derdi dalga geçerdik. Ulan Toriko buna 1000 basarmış be.
 
Kıçı kırık Burgess bile Luffy'nin meyvesini çalabileceğinden eminken, Dünya Hükümeti'nin bunu yapamayacağını söylemek (bu adamların elinde sıfırdan Şeytan Meyvesi üretebilen biri var, dikkatini çekerim) bahane aramaktır. Buradaki senaryo boşluğunu hiçbir açıklama kapatamaz. Çünkü bu olay önceden düşünülmemiş, göz göre göre retcon yapıldı.

Beş para etmez Dünya Asilleri'ne vuranlara Amiral gidiyor, ama Dünya Hükümeti'nin sonunu getirebilecek potansiyele sahip bir tehlikeye "Amiral mi göndersinler" şeklinde bir açıklama yapıyorsun. Bunu mantıklı bir şekilde izah edemezsin bana, kimse edemez. Ben bu seriyi yıllardır okuyorum, bu konu özelinde düşünülebilecek her şeyi saatlerdir düşünüyorum, ama bana mantıklı gelebilecek bir cevap bulamadım.
Burgess'ın durumunda farklı bir şeyler olabilir. Şu ana kadar şeytan meyvesi çaldığını gördüğümüz tek kişi kaptanı. Ayrıca Burgess, dinç Luffy'den çok yüksek ihtimalle dayağını yerdi zaten.

Ayrıca, Dünya Hükümeti bunu yapamaz demedim. Buna gerekenin 10 katı kaynak ayırmazlar, karıncayı öldürmek için fil göndermezler dedim. Nitekim öyle de oldu. Hükümet'in, Luffy'i elimine etmek için gönderdiği güçler gayet yeterliydi, bunu sen de biliyorsun. Yahu gemi dile geldi Water 7'dan kendi kendine yüzdü, tayfayla konuştu da o kadar savaş gemisinin arasından, Hükümet akıntısının içinden kurtardı onları. Dünya Hükümeti bunu nasıl öngörsün? Savaş Çağrısı gittiği her yeri yok ediyor, yorgun çaylakları da öldürür diye düşünmüşlerdir. Bundan sonra Luffy'le Donanma'nın karşılaştığı her yerde de amiral çıktı karşısına zaten.

Amirallerin, Dünya Asilleri'ne vuranlara gitmesi normal çünkü onların görev kapsamında onların korumalığını yapmak zorundalar. Dünya Hükümeti'nin bütün misyonu Dünya Asilleri'ne ayrıcalık tanımak, bunun için kuruldu ve 800 yıldır bu misyonla hareket ediyor. Hükümet'in alt birimlerinden birinin savaş gücünü onların korumalığına kullanmak, misyonlarıyla çelişmiyor aksine tam örtüşüyor. Neredeyse efsane sayılan, Hükümet tarihi boyunca hiç kimse tarafından uyandırılmamış bir meyveyi kullanan zayıf bir korsanın peşine bütün savaş gücünü yıkmak, kaynağı kötü kullanmaktır.
 
Yok abi diğer resimleri bir nebze kabul edip aşabilirim ama bunu asla aşamam… bu ne ya… Yani şunu gören bir asistan ya da başka biri… çıkıp da “Napıyosun lan sen… napıyosun oğlum… neyin kafası lan bu” deyip iki kafa koyamamış mı Oda lavuğuna…? Bunu görüpte Nasıl sustunuz lan… nasıl… nasıl…! Skksksksksk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 80)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık