Valla komedi ya...Yazılanları genel olarak derledim, çıkar mı bilmiyorum.
- Luffy ve Joy Boy benzerliği hem meyveden, hem de herkesi müttefik yapma gücünden geliyor.
- Meyvede özel bir şey yok, sadece Joy Boy'un meyvesi olduğu bilinirse tarihten haberi olanlar tarafından Luffy'nin arkasında toplananlar olur diye adı değiştiriliyor.
- Joy Boy öldükten sonra meyvesi Dünya Hükümeti'nin eline geçiyor ve kimse yemesin diye muhafaza ediliyor. Meyvenin önemi büyük olduğu için çalındığı zaman Who's-Who hem görevden alınıyor, hem hapse atılıyor.
- Meyve hakkındaki gerçekleri kimse bilmiyor, Beş Kadim de yeni öğreniyormuş. Bu yüzden Luffy'nin peşine düşen olmamış.
Hani meyveyi çalan kişi Shanks çaldıran Who...
Tüm bunları geçtim bu kadar "Muhafaza edelim kimse yemesin" kafasindayken meyveyi muhafaza etmesi için verdikleri kişi de Who's Who yani. Nereden tutsan elinde kalıyor.
Yani bir de 5 Kadim'in "yeni öğreniyor" denmesi de ayrı olay. Yani neden bu kadar zaman bir şey söylenmedi de şimdi öğreniyorlar? Yani "Gerçekten Joy Boy ortaya çıkacak mı?" diye bekleseler diyeceğim neden beklesinler? Yani böyle bir olayda en küçük bir sırrı öğrenmeye çalışanları bile katleden bir hükümet varken şuan gelinen durum...