Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında benim istediğim karakterin gücünün gösterilmesi, kimle dövüşürse dövüşsün güçlü olduğunun anlaşılmasını istiyorum. Zaten Zoro'nun son rakibi olacaksa bu adam muhtemelen en az yonko gücünde biri olarak tanıtılır gerisi Reise yakışmaz :D
Unvanı aldığı zamanlar bahsedilirken Ryuuma gibi güçlü birini yenmesini anlatırsa o şekilde gücüne de vurgu yaptırır belki. Oden'in gücünü geçmişinden anladığımız gibi hani.
 
Ben olayın meyveden çok daha farklı olduğunu düşünüyorum nedense. Yoksa Luffy'nin Blackbeard'ı yenme ihtimali olmayacak. Yami Yami no Mi'ye işlemeyecek özellikte bir meyve çıkarsa bilemem tabii ama düşünsenize Yami Yami no Mi işlemeyecek, Joy Boy'a dönüştürecek falan fıstık. Ne bileyim bence meyve ile Joy Boy'un tek bağlantısının içindeki Joy Boy ile meyvenin aynı anda uyandırılmasıyla ilgili olmasını istiyorum. Meyvenin Joy Boy güçleri vermesini değil.
 
İm o kadar yıl yaşıyor BM uymuyor bağlantılı olabilir yemek yemeyende var gerçi son bi kaç yıldır oda böyle şeylere önem veriyor niye anlamadım ah bide miras bırakılan istek muhabbeti var garip bilinmezlik gizem hiç bitmiyor neyse gelemicek spoiler anlaşıldı benden bu kadar siz devam edin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık