Adaya amiral gelse şu durumda vereceğim tepki anca bu olurMillet yokluktan Luffy okuyor. Oraya bir yeni amiral çizse kimsenin aklına gelmez. Luffy okumak mecburi hizmet gibi bir şey.
Adaya amiral gelse şu durumda vereceğim tepki anca bu olurMillet yokluktan Luffy okuyor. Oraya bir yeni amiral çizse kimsenin aklına gelmez. Luffy okumak mecburi hizmet gibi bir şey.
Zoro gibi adama laf edilmez ama şimdi. Bu Yamato'nun özgün bir hedef desen yok, kişilik bozuk, tip çakma. Neresinden tutsan elinde kalır.Avatarında fan servis karakterlerin dua ederken ellerini açtığını adam var lan. Oden saçmalığını atlattığı an karakterin eksisi yok böyle insan sevilmez mi olum
Allah'ım lütfen onlar olsun. Germa okumaktan iyidir.Konuşuldu mu bilmiyorum ama bölüm 1044ün kapağında Karasakal korsanları varmış:
En soldaki siluet Doc Q'yu andırıyor, ikinci siluet ise Van Augur (Pelerine dikkat), ortadaki Burgessi andırıyor.
Fan servis olması kötü yapmaz ondan diyorum Zoro da fan servis bir karakterdir ama severiz. Sevilesi insandır çünkü. Yamato da öyle. Oden'im demesi hariç taş gibi karakter her anlamda.Zoro gibi adama laf edilmez ama şimdi. Bu Yamato'nun özgün bir hedef desen yok, kişilik bozuk, tip çakma. Neresinden tutsan elinde kalır.
Big Mom'ın sonu tamamen geldi o zamanKonuşuldu mu bilmiyorum ama bölüm 1044ün kapağında Karasakal korsanları varmış:
En soldaki siluet Doc Q'yu andırıyor, ikinci siluet ise Van Augur (Pelerine dikkat), ortadaki Burgessi andırıyor.
Sanmam Kata çok hızlı, geleceği de görüyor
Owen gelenler arasında yoktu zaten. Yazık oldu KatakuriyeKonuşuldu mu bilmiyorum ama bölüm 1043ün kapağında Karasakal korsanları varmış:
Hem çok hızlı hem de geleceği görüyor.Sanmam Kata çok hızlı, geleceği de görüyor