Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy üretken meyveye sahip değil ki Kata gibi kullansın. Vücudundan yayılan şeyleri üretebiliyorsa enteresan muhabbetler çıkar. Ama süperseksi bir formda kodumu oturtsun, şoklasın veya yaksın ben ona da tamamım, yeter.
Ne göstereceğine bağlı artık. Belki ikna edici olur dediğini güzel yansıtırsa.

Ben ayrıca dediğini ileri seviye haki kullanırken beklemiştim. 1037.bölümde g4 açmadan bunları yapıyorsa g4 ve kral haki ile içinden geçer kodum mu oturtur diye bekliyordum mesela ama belirgin bir fark yaratamadı. Şimdi uyanış ile daha güçlü yumruklar tekmeler olayı bana pek geçmiyor. Zaten bunu kral haki ve g4 ile yapması lazımdı bence. Uyanış ile daha farklı saldırılar bekliyorum ben.

İkisi kesinlikle aynı görseller değiller ama paylaşılan görüntü de hiç Oda'nın kalemi gibi durmuyor. Oda hiçbir zaman kaynaştırılmış gölge kullanmadı. Çizgi tarama ile gölgelendirme kullanıyor. Göz yuvaları da fazla yuvarlak çizilmiş. Bölüm çıksın da bakalım
Yamatoyu sürekli koşarken çizdiği gibi aynı paneli mi çizmiş Oda xD. Elini yine ağzına götürmüş Luffy. Ustaca oynamış üstünde oynayan hak veriyorum. Ama resmen eliyle ağzını siliyor önceden gördüğümüzün aynısı.

Ne göstereceğine bağlı artık. Belki ikna edici olur dediğini güzel yansıtırsa.

Ben ayrıca dediğini ileri seviye haki kullanırken beklemiştim. 1037.bölümde g4 açmadan bunları yapıyorsa g4 ve kral haki ile içinden geçer kodum mu oturtur diye bekliyordum mesela ama belirgin bir fark yaratamadı. Şimdi uyanış ile daha güçlü yumruklar tekmeler olayı bana pek geçmiyor. Zaten bunu kral haki ve g4 ile yapması lazımdı bence. Uyanış ile daha farklı saldırılar bekliyorum ben.
Dediğim gibi şok saldırısı ya da ateşli bir şeyler çıkartırsa yeter. Boş daha güçlü tekme, yumruk çizmez. Gearları hayal eden adam meyvenin belki de nihai formu olacak hale daha çok özenmiştir.

Bölümün en iyi bölüm gibi bir şey olabilmesi için;

Bahsedilen meyvenin Tama'nın veya başka birinin meyvesi çıkması
Luffy'nin meyve gücü veya ruhunun yardımıyla o anki durumunda uyanış açması
Büründüğü azgın formuyla Kaido'ya feci feci saplaması
Bonus olarak da Momo'nun gebermesi lazım. Bu bonus sonraki bölümlerde gerçekleşse de olur.

Bu ve bir önceki bölüm hatta duruma göre bir sonraki bölüm OP'un en merak edilen bölümleri olur ama. Ace'in öldüğü bölümle birlikte.
Şu bonus gerçekleşsin Yamato da yanındaydı onunla birlikte... Tamamdır bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık