Bu arada artık nick değiştirme vaktin gelmedi mi? OP evreninin koskoca ilahı güneş tanrısı Nika'ya çörekçioğlu denir mi? Ağa diceksin, paşa diceksin bundan sonra. @Çörekçioğlu Luffy
Nika mı luffyden çıkar yoksa luffy mi nikadan? Hadi buyrun bir gizem dahaLuffy mi meyveyi yedi yoksa meyve mi kendini Luffy'e yedirdi?
Şanks'ın ihmalkarlığı da kaderin bir parçası. Nika reyiz ilmek ilmek işlemiş, Joyboy ile olan buluşmasını.Madem her şeyden haberi var da, bu kadar önemli bir meyveyi sandık açık bir şekilde masanın üstüne koyuyor?
Evet, Dragon'un oğlu, Garp'ın torunu aslında Joyboy'un kabı olmak için seçilmiş.Sen doğduğu zaman Joyboy olarak doğdu mu diyorsun?
Hocam sen shonen izliyorsun bu nasıl yorum ya? Ne bilim yani çok negatifsin.Bence sen bırak bu animeyi.Meyve irade gösterdi saçmalıklarına hiç inanasım gelmiyor. Meyve 7 yaşındaki çocuğu mu seçecek?
Şanks'ın ihmalkarlığı da kaderin bir parçası. Nika reyiz ilmek ilmek işlemiş, Joyboy ile olan buluşmasını.
Boruto efekt diye yorumladim.Evet, Dragon'un oğlu, Garp'ın torunu aslında Joyboy'un kabı olmak için seçilmiş.
Hocam sen shonen izliyorsun bu nasıl yorum ya? Ne bilim yani çok negatifsin.Bence sen bırak bu animeyi.
O açıdan bakarsan Hükümetin meyveyi yemiş olan Lufi'yi pardon Joyboy'u bildiği halde yakalamamış olmasının bir açıklaması yok. Samimi söylüyorum, bizim dünyamızdaki aklı yerinde olan en aptal adamı koy hükümetin başına, şarabını içerken der ki şu Joyboy var ya, Lufi midir nedir, onu yakalayın getirin bana.. Oda'nın senaryosu bu kadar olur.800 yıldır aranan bir meyveyi kapağı sandıkta taşımak ihmalkarlık değil, olsa olsa aptallık olur. Bunları yapmak için Shanks'ı aptal konumuna koymak mı lazım? O ihmalkarlığı yapacak kadar aptal olan Shanks, şu an Dünya Hükümeti ile gizli görüşmeler bile yapabiliyor.