Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben neden bu zamana kadar Oda bu isimle bir manga sayısı çıkarmadı diye soruyordum. Meğerse Luffy'nin meyvesini bekliyormuş.

Haftaya yayınlanacak olan 1045. Bölümün ismini söylüyorum: "Mistik Zoan"

943 - Smile - Gülücük

998 - Ancient Types - Antik Tür

945 - Mythical Types - Mistik Tür

Bana göre bu arc Zoan'ların arcıydı. Gülücük kullanıcıları ve Antik Zoan kullanıcıları için bölümler çıkarıldı geriye Mistik Zoan kaldı. Haftaya da artık Mistik Zoanları göreceğiz.

Kaido, Luffy, Marco, Yamato, Momonosuke, Orochi'yi haftaya göreceğiz. Muhtemelen Orochi ölmedi ve haftaya dönüşüm geçirecek bakalım haftaya ya da ondan sonraki haftalarda Hiyori'yi kim kurtaracak?
 
Luffy toplasan 5 yıllık korsan desek. 2 yıl zaten yeri bile belli değildi. Goroseinin luffyden haberi daha birkaç yıl önce oldu. Ortalama 3 - 4 yıl içinde de güçlenmeden öldürmeyi aslında başardılar. Goroseinin oturup izlemedi. Bu uğurda ajanlarını feda ettiler. Ajan başarılı oldu. Luffy öldü aslında. Bu sefer meyve diriltti. Sittin sene öldüremezler artık.
 
Yanlış anlamadım di mi luffy kendi gücünü lastik gücü sandığı için ve gerçek gücü istediği her gücü verebilecek bi güç olduğu için sorun yaşamadı. İlk başta meyvenin lastik olmaması asıl sorun gibi geliyodu ama alıştırdım kendimi herhalde. Meyvedense gorosei daha çok batıyor şuan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 53)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık