Geriye 2 seçenecek daha kalıyor:İşte okuyucuların en çok rahatsız olduğu kısım bu zaten. Seri zaten doğal olarak kazanacak olan kişiyi baz alıyor, onu takip ediyoruz. Ama çok bariz hatalar yapılıyor.
Önemi şu yönden var. Meyvelerin bir iradesi varsa ve kullanıcı seçiyorsa, yapılanlara göre mi yoksa yapabileceklere göre mi seçiyor? Yapılanlara göre seçiyorsa eğer, Luffy o yaşta bunu hak etmedi. Yapabileceklerine göre seçiyorsa eğer, 800 sene hiç mi bir insan evladı irade gösteremedi de meyve uyanışa kadar gidemedi? Luffy'den, Roger'dan önce bile efsane insanlar yaşamış bu dünyada. Meyve rahatlıkla onların karşısına çıkabilirdi. Tamam babası Dragon, amcası Garp. Ortada bunlara denk görünen WB gibi kanı soylu olmayan adam da var. Big Mom var. Var da var yani böyle insanlar.
Çok mantıklı geldi.kaido galiba joy boyun öldükten sonra meyvesinin uyandığını bildiği icin kendini oldurmeye calisiyordu. yoksa neden kendini öldürtmeye çalışsın ki? luffyi catida ilk dovdugunde ne dedi?sen joyboy degilsin galiba. siradaki bolumde sen joyboysun derse büyük ihtimalle olumden sonra joyboyun ortaya çıktığını bildiği ortaya çıkacak.
Burada laf kalabalığı yapıyor, havalı laf söylüyor, deniz canavarına yedirdim mi diyecek? Her şeyden haberi olduğu anlamı çıkarmak zorlama bence.İleride WB'ye kolumu yeni çağ üzerine bahse yatırdım diyor. Bu şartlarda Şanks'ın her şeyden haberi var gibi duruyor.
Burada laf kalabalığı yapıyor, havalı laf söylüyor, deniz canavarına yedirdim mi diyecek? Her şeyden haberi olduğu anlamı çıkarmak zorlama bence.
Orada Luffy'i arkadaşı olduğu için kurtarıyor. Normalde o meyveyi yemesine sevinmesi lazım, ama öyle bir işaret yok. Aksine çok kızıyor.
Ya da uyanış açmasın diye kurtarıyor?Burada laf kalabalığı yapıyor, havalı laf söylüyor, deniz canavarına yedirdim mi diyecek? Her şeyden haberi olduğu anlamı çıkarmak zorlama bence.
Orada Luffy'i arkadaşı olduğu için kurtarıyor. Normalde o meyveyi yemesine sevinmesi lazım, ama öyle bir işaret yok. Aksine çok kızıyor.