Yok ben reddit'ten tümden banlandım takip etmiyorum bayağıdır, 4chan'da çok feci dalga geçiyorlar ama...Yabancı forumları takip ediyordun sanırım. Reddit camiası ne diyor bu duruma? @Master of Puppets
Yok ben reddit'ten tümden banlandım takip etmiyorum bayağıdır, 4chan'da çok feci dalga geçiyorlar ama...Yabancı forumları takip ediyordun sanırım. Reddit camiası ne diyor bu duruma? @Master of Puppets
Yok ben reddit'ten tümden banlandım takip etmiyorum bayağıdır, 4chan'da çok feci dalga geçiyorlar ama...
Anlamıyorsun.Adamın yediği meyve lastik değil ki uyandırıp çevresini lastik yapsın.Uyanış dediğin öyle olur.Yerin lastik yada benzeri birşey gibi olduğunu hayal etti uyanmış meyvenin etkisiyle yapabileceğini hissetti ve tutup çekti öylece yaptı.Olay bu.Zemin falan her taraf lastiğe dönmedi yani uyanışla.O zemin alevi ışını geri sektiremez zaten lastik nasıl onları sektirsin.Hayal ettiği şey değil o. Dof ile Katakuri de alanı ipe , mochiye çeviriyor kalkan olarak kullanabiliyordu. Onlardan gördüğünü yaptı. Yeri lastiğe çevirdi ve savunma yaptı.
Yalnız dağı taşı yok eden şu gücün 30 cm duvarı yok edememesi..Sınırı hayal gücü olan bir meyve için hiçbir sıkıntı yoktur. Adam o an nasıl hayal ettiyse onu yapar.
Öyle bir bahsediyorsun ki sanarsın Luffy 3. sınıf bir denizci erinin kurşununu sektiriyor. Ejderha alevi 2 cm yaklaşıncaya kadar gibi ona bakıyor sonra yeri kaldırıyor. Dalga geçiyor bariz şekilde.Burda bahsedilen büyük ihtimalle vücudunu ve çevresini dilediği şekle sokabiliyor olması.Saldırı sektirme klasik hareketlerinden biri. Bunu ona örnek olarak görmüyorum. Ama dediğim gibi bir şey olması lazım lastikle alakası olmayan. Mesela Kaido'nun atağını sırf istediği için küçük bir esintiye rüzgara çevirsin. Ya da balyozunu çicek yapsın felan. Her istediğini yapabiliyorsa bunlar olması lazım benim bakış açıma göre.
Yumrukları öyle zaten. Adı da gatling gun.Plastikten mermi yapıp vücudunu silaha çevirip ateşleyebilir belki.
Yalnız dağı taşı yok eden şu gücün 30 cm duvarı yok edememesi..
Dediğini anladım ya onun yerine bunu çizdi işte. Değiştirmez bunları.
Luffy belki de öyle hayal ettiği içindir...Yalnız dağı taşı yok eden şu gücün 30 cm duvarı yok edememesi..