Luffy ne yaptı da meyvenin testinden geçti? Teach şu seride en hakkıyla güç alan adamlardan birisi. Dünya Hükümetinin lastik meyvesi için harcamadığı çabayı tek başına karanlık meyvesi için harcadı adam.
Bende senin gibi bilmiyorum. Kesin bir şey falan belirtmedim. Kendime göre gördüğüm şeyler üzerinde mantıklı bir yere oturtmaya çalışıyorum. Yani yoksa bende bölüme sövüp sayabilirim. Ama sevdiğim bir seri olduğu için acaba bir yerlere oturta bilirmiyiz diye kendi kendime beyin fırtınası yapıyorum.
Belki her meyve test etmiyor, ama seri içerisinde meyveler sanki karakterler göre dağıtılmış gibi bir olay var. Akainunun magma meyvesi buggye verilse nasıl dururdu sence?
Akainu dediğimiz adam öfkeli, sinirli otoriter biri meyvesi çok uygun.
Buggy bütün sorunlardan kaçınmaya kendinden güçlü biri görünce tüymeye çalışan biri, meyvesi ortada.
Boa Hancock ılımlı güzel bir kadın, bunun meyvesi yaşlı kıllı bir adamda olduğunu düşünebiliyor musun?
Luffynin karakteri sanki meyvesi gibi esnek rahat vurdum duymaz.
Aokiji buz gibi soğuk, dünya yansa umrunda olmaz.
Daha örnekleri sayar sayar bitiremeyiz.
Yoksa meyve nasıl seçer nasıl seçmez hiç bir fikrim yok.Benim işimde değil zaten eğer böyle bir bağlantı varsa onu E.Oda açıklasın. Ama bu meyve, irade, seçim arasında bağlantı olduğu kesin gibi. E.Oda senin yapacağın işi deyip size katılıp beraber sövebiliriz seriye.
Ama yapım gereği ben serideki tutarsızlıkları bulup sövmektense, tutarlı yerleri birleştirip bir şeyler bulmak istiyorum.