Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1044: Kurtuluş Savaşçısı

Bölüm Nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 278 52.8%
  • Orta

    Kullanılan: 58 11.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 191 36.2%

  • Kullanılan toplam oy
    527
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değil. Teach,Ace gibi hiçbir bağlantısı olmadan havadan kendi başına denizlere açılıp Mera Mera gibi meyveyi kapmadı. Yami-Yami büyük ihtimal en yüksek sirkülasyonun olduğu meyve olabilir. Bunu yiyen adamın ben zaten Logia'yım diyererek mermiye kafa atma ihtimali yüksek. Haliyle meyve sürekli olarak piyasaya düşer. Bunun içinde etki alanı en geniş korsan tayfasına katıldı ve arka planda bekledi. Biri bu meyveyi bulsa veya kullansa mutlaka haberi olacaktı ve gidip mıhlayacaktı. Baya baya emek verdi meyve için yani kadercilik yok ortada.
30 yıl dünyanın en güçlü adamının gemisinde bekleyeyim de meyve ayağıma gelsin. Ne büyük emek ama:D
 
Yahu adam yeri kaldırıp ısı nefesini ayna gibi yansıttı, daha ne olması lazım? Luffy'nin eline kalem alıp Kaido'nun dişlerini sökmesi mi? Bildiğin The Mask meyvesi bu. Aksini iddia edecek var mı?

Aynen bende fark ettim. Ki benzerlikleri çok var. Ama örnek olarak bunu koymam. İlk maske filminde daha iyi örnekler var.
 
Bende bunu, o kadar aradı ama en son meyve arkadşının eline geçti ve Teachi test etti bana layık mısın? İçinde o kadar karanlık var mı diye. İstediğin kadar uğraş ben sana gelmezsem beni bulamazsın diyor bence meyve. Ben böyle yorumluyorum.

Luffy ne yaptı da meyvenin testinden geçti? Teach şu seride en hakkıyla güç alan adamlardan birisi. Dünya Hükümetinin lastik meyvesi için harcamadığı çabayı tek başına karanlık meyvesi için harcadı adam.
 
Acaba uyanış limiti nedir? Mesela ne kadar alan lastik olabilir. Dof ve kata gibi kullanabilirse ( ki geçicektir muhtemelen) kurukafanin tamami lastik olabilir veya fazlasi adanın belki büyük çogunlugu bile. Saldırilara girmiyorum onu görücez zaten verisyonlari nasıl diye.
 
Şunu farkettim spoiler okuyanlar bölümü beğenmedi çünkü herkes kötü yorum yaptı spoiler okumayanlar ise beğendi çünkü kötü yorum görmediler kendi özgür iradeleri ile okudular.
Bölümü beğenip beğenmeme tamamen algı meselesi bu kadar sürü olmayın
Spoilerı okudum ve beğendim.
Bölüm, one piece standartlarında gayet iyi bir bölümdü bende beğendim ama konu böyle muğlak, tartışmaya açık bir konu değil. Bizim taksonomik gruplandırmamızı ele alalım. Dünyada yepyeni bir tür keşfettik diyelim ama hicbir yere yerlestiremiyorsak ne yapmamız gerekir? Odanın da önümüzdeki gelecekte yapacağı şey olan yeni bir düzen. Artık hangi meyve zoan hangisi logia veya alt gruplari nasil birbirinden ayırırız mantığı çöp oldu. Serinin altyapılarından önemli bir tanesi çöktü!!!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık