Kaido çizgi film falan anlamaz,vurur sopayı geçerBir daha senin attığın bir şeyi açarsam 2 olsun, bu nedir len
@carpe d. em bir bölüm önce Kaido çok kötü zaten düşecek diyordu Luffy fanları bir vuruşluk canı vardı, cp araya girmese ne olacağı belli değildi yani şimdi böyle bir rakibi yendi diye yükselecek misiniz
Tabi ben Luffy diyorum da siz Nika Nika No Mi olarak anlayın.
Kaido'nun bir vuruşluk canı kalmış gibi gözüküyor mu sence?Bir daha senin attığın bir şeyi açarsam 2 olsun, bu nedir len
@carpe d. em bir bölüm önce Kaido çok kötü zaten düşecek diyordu Luffy fanları bir vuruşluk canı vardı, cp araya girmese ne olacağı belli değildi yani şimdi böyle bir rakibi yendi diye yükselecek misiniz
Tabi ben Luffy diyorum da siz Nika Nika No Mi olarak anlayın.
Kaido bu bölümde yediği vuruşlardan zarar görmemiş olabilir. Hakili saldırı yoktu sanırım.Kaido'nun bir vuruşluk canı kalmış gibi gözüküyor mu sence?
Bence gözükmüyor zaten tartışmalarda bunu söyledim normalde o galibiyeti galibiyetten saymazdım zaten ortada muallak bir şey olsaydı. Kaido hala devam edecek gibi duruyor. Çok sağlam karakter gerçekten.Kaido'nun bir vuruşluk canı kalmış gibi gözüküyor mu sence?