Sanmıyorum. "Queen'in öldürmek istediği biri var, benim de öyle..." diyor, burada Luffy'yi işaret ediyor olabilir. Fakat bu bile tepkisizliğini açıklamıyor.O bölümde who's whonun benim de öldürmek istediğim biri var dediği drake miydi
Büker oturduğu yerden @carpe d. em bile bükülmüş, tırsak tırsak profile yazıp kaçıyor nasıl da güçlü oldu Luffy diye. Büker şaşırmam.Bu Luffy'nin meyve uzay zamanıda mı büküyor acaba ?
Bu goroseiler,Wano'da olacak her şeyi daha önce söylediler.
Ben bundan kapansın diyordum işte bölüm yorumları kısımı çok yavan duruyor.Spoiler yorumları konusu iliğimizi kuruttu 55 posta saydık sövdük güldük gene sövdük. Lan şimdi ben bu konuya ne yazayım... canını yediğim eski günler salı gelen spoiler çarşamba sabah gelen bölüm. İkisinin de hakkını verirdik o günlerde. Şimdi bu konu şeftali gibi kalacak. Resmen yorulmuşum lan spoiler yorumları konusunda.
Ve şunu fark ettim. Maske diye bir çizgi film serisi vardı. O havayı aldım.Hem hayal kırıklığı yaşattı meyvesinden dolayı hem de tebessüm ettirdi. Güzel bölümler geleceğin habercisi gibi bölüm.