Kafasının falan şiştiği niye gösterilsin ki o zaman?Kaido bu bölümde yediği vuruşlardan zarar görmemiş olabilir. Hakili saldırı yoktu sanırım.
Kafasının falan şiştiği niye gösterilsin ki o zaman?Kaido bu bölümde yediği vuruşlardan zarar görmemiş olabilir. Hakili saldırı yoktu sanırım.
Ben spoiler okudum ve bölümü beğenmedim. Galiba kendi iradem dışında bir çoban tarafından güdülüyorum. Acilen kurtarılmam lazım. İnşallah güler yüzlü Luffy'miz beni kurtarır.Şunu farkettim spoiler okuyanlar bölümü beğenmedi çünkü herkes kötü yorum yaptı spoiler okumayanlar ise beğendi çünkü kötü yorum görmediler kendi özgür iradeleri ile okudular.
Bölümü beğenip beğenmeme tamamen algı meselesi bu kadar sürü olmayın
Spoilerı okudum ve beğendim.
Kafasında yıldızlar da uçuyor, çünkü bunlar çizgi film efekti. O yüzden Toon Force diyoruz. En son panelde Kaido'nun Luffy'den özür dilediği kısma bakarsan hiçbir şeyinin olmadığını görebilirsin.Kafasının falan şiştiği niye gösterilsin ki o zaman?
Tamam da zaten Gorosei'ye gidecek olan gemiye saldırıp meyveyi çaldıktan sonra niye tekrar Gorosei'ye teslim etmeye gitsin ?Shanks - Gorousei bağlantısının kaynağının da Gomu Gomu no Mi'den ötürü olduğu da kesinleşti gibi bir şey diyebiliriz sanırım. Sanıyorum Shanks'ın bir sebepten ötürü bu meyveyi Gorousei'ye teslim etmesi gerekiyordu ancak edemedi, edeceği süreçte yanlışlıkla Luffy yedi, vesaire. Bu durumda Shanks'ın üzerindeki hain damgası da çoğunlukla kalktı diyebiliriz sanırım.
Ana karakter isterse köle olsun isterse kral ana karakter hep özeldi bunu anlamanız lazım.Luffy D. idi sonra Dragon'un oğlu olduğu eklendi. Yetmedi Rayleigh, Luffy'de Roger'i gördü o da yetmedi Luffy, Ace'in kardeşi olduğu dünyaya duyuruldu. O da yetmedi, WB Luffy'i işaret ederek destek çıkın dedi. Şimdi de Luffy, Joy Boy oldu. İlerde kim bilir daha neler olacak. Bunlar olurken Goroseiler oturup sohbet etmeye devam edecekler. Niye bu kadar şaşırdınız ki?