Kardeş adam çizgi film oldu tabi ki. Daha ne olacaktıKabul et, en sağlam p-up Luffy'ninki idi.
Luffyden saglami roodrunner ve çakal var cyote and biip biip.
Acme roketi ile bile ölmüyor
Kardeş adam çizgi film oldu tabi ki. Daha ne olacaktıKabul et, en sağlam p-up Luffy'ninki idi.
Tam olarak avatarındaki vaziyette ilerliyor Op.Seriyi okumama kararı aldığım için yaklaşık iki sayıdır okumuyorum. Sanırım rahatladım buraya bile girmek aklıma gelmedi sanırım 5 gün önce ban süresi dolmuş.
OP nasıl gidiyor?
Bu konuda farklı fikirler var.Seriyi okumama kararı aldığım için yaklaşık iki sayıdır okumuyorum. Sanırım rahatladım buraya bile girmek aklıma gelmedi sanırım 5 gün önce ban süresi dolmuş.
OP nasıl gidiyor?
Bu konuda Oda haklı, nedenine gelirsek:İşte bu da Oda' nın saçmalıklarından biri. Çünkü bir korsanın asıl düşmanı denizcidir. Başka bir korsanla ya dövüşürsün ya da ortak olursun.
Bana toprak bükmeyi öğret. Boşver OP düzelmez artık.Tam olarak avatarındaki vaziyette ilerliyor Op.
Ben artık rahatım ohhhBu konuda farklı fikirler var.
Aslında sen seversin bence. Çizgifilm fanı değil misin? KsdlldlflBana toprak bükmeyi öğret. Boşver OP düzelmez artık.
Ben artık rahatım ohhh
Kardeş adam çizgi film oldu tabi ki. Daha ne olacaktı
Luffyden saglami roodrunner ve çakal var cyote and biip biip.
Acme roketi ile bile ölmüyor
Yok başkan ben inan ki hiç beğenmedim. Geçmişe atıfli olan şeylerden nefret ediyorum.Seninde kafana yattı okuya okuya da ayak yapıyorsun usta. Az değilsin.
Nostalji iyidir.Yok başkan ben inan ki hiç beğenmedim. Geçmişe atıfli olan şeylerden nefret ediyorum.
Aklına ne gelirse