Marco'nun öyle doğaüstü bir iyileştirme gücü yok yalnız, WB'ye bir şey yapamazdı şu haliyle. Onunki daha çok sırt ağrısı gibi şeylere derman.Babası orada can çekişiyordu. Adam bir can bile basmadı.
Marco'nun öyle doğaüstü bir iyileştirme gücü yok yalnız, WB'ye bir şey yapamazdı şu haliyle. Onunki daha çok sırt ağrısı gibi şeylere derman.Babası orada can çekişiyordu. Adam bir can bile basmadı.
Biraz rahatlatırdı adamı işte fena mı ?Marco'nun öyle doğaüstü bir iyileştirme gücü yok yalnız, WB'ye bir şey yapamazdı şu haliyle. Onunki daha çok sırt ağrısı gibi şeylere derman.
@Tiksav Lee Marco fanı diye Marco'ya da mı sallıyorsun yoksa?Biraz rahatlatırdı adamı işte fena mı ?
-Oda'dan cevap: Wb o kadar gururluydu ki hiçbir zaman savaşlarda aldığı yaraların iyileştirilmesini kabul etmedi.Babası orada can çekişiyordu. Adam bir can bile basmadı.
Tiksav'ın sevdiği karakterlere salladığımda kızıp ban atıyor kendisine. O yüzden sallama işini bıraktım. Onsuz korsanfan istemiyorum.@Tiksav Lee Marco fanı diye Marco'ya da mı sallıyorsun yoksa?
Kendine fazla anlam yüklemişsin be kardeşim, sen değil tüm forum adamın hakkını yiyince dedim bunlar gazını alsın çocuklar eğlensin mekana sonra gelirim. Derslerimden dolayı bir ay ban attım onda bile kendine yordu Lowcular peh.Tiksav'ın sevdiği karakterlere salladığımda kızıp ban atıyor kendisine. O yüzden sallama işini bıraktım. Onsuz korsanfan istemiyorum.
Marko Paşaya gelirsek. Severiz kendisini. Sallamaya gerek yok o adama.
Kid gömülen mesaj beğenince beni etiketleyip ya bu yorumu nasıl beğenirsin çıldırıcam diyen sonrasında da giden ben miydim yoksa ? Senin üzülmeni istemediğim için artık gömmüyorum Kid'i.Kendine fazla anlam yüklemişsin be kardeşim, sen değil tüm forum adamın hakkını yiyince dedim bunlar gazını alsın çocuklar eğlensin mekana sonra gelirim. Derslerimden dolayı bir ay ban attım onda bile kendine yordu Lowcular peh.
Marco fanı değilim hasarı yok anca ittiriyor diye gömülüyordu bende savunuyordum o kadar. Ama iyi adamdır Marco
Luffy'i aklamak için başka karaktere niye sallıyorsun la? Marco olayında tutarsızlık yok, kendine yaptığı tarzda bir iyileştirme yaparken görmedik kimseye. Bir Wano'da virüsün yayılma hızını yavaşlattı.-Oda'dan cevap: Wb o kadar gururluydu ki hiçbir zaman savaşlarda aldığı yaraların iyileştirilmesini kabul etmedi.
Nasıl ama? Biraz lüzumsuz olsa da tam da Wb gibi egosu olan birisinden beklenecek hareket.
Wb'yi geçtim. Bari kendi adamlarına bu büyülü kreminden sürseydi.-Oda'dan cevap: Wb o kadar gururluydu ki hiçbir zaman savaşlarda aldığı yaraların iyileştirilmesini kabul etmedi.
Nasıl ama? Biraz lüzumsuz olsa da tam da Wb gibi egosu olan birisinden beklenecek hareket.