Öncelikle merhaba...
Galiba benim gibi 14-15 yıldır bu animeyi takip eden kocaman adamlar
D
) bu olaylara çok şaşırmıyorlar. Yani; ODA bey zaten küçük, orta, büyük olarak kelime, görsel v.s. birer mesaj veriyor.. Yani şunu demek istiyorum..Bizim luffy reisin 5.vitesinin uyanış olacağı taa bilmem kaç yıl önce belliydi.. Uyanışında bu şekilde ( nika, özgürlük savaşçısı, falan , filan, joyboy ) olacağı da bilmem kaç yıl önce belliydi.. Şuan ki tasarımı , sekli, hareketleri de bana gayet normal ve çizilebilir geliyor. Sanki oda tüm 15 yılın birikimini buna eklemiş.. Her şeyi çok kolay, çok güçlü , çok hızlı ve doğa üstü güçlerinin de en üst seviye de kullanması.. son nokta. artık bu saatten sonra 6. 7. 8. vites yok.. Zaten 5. vitese alışana kadar ve bu arc bittikten sonra sanki 1-2 yıl da anca tekrar görürüz.. One piece zaten 5-6 yıla herhalde bitecek..( NOT:Keşke olsa da Bir 50 yıl isterim..
) O yüzden One Piece i sıradan bir animeymiş gibi okumayın veya izlemeyin. Önemli olan, zamanınızı ayırıp izleyip , okuduğunuz bir eylemden zevk ve kendine bişey katmak.. O böyle olmuş , bu böyle olmuş, demeyin keyfinize bakın.....
Bölümler iyidir iyi , güzel geliyor gelmekte olan...