Onu bende pek anlamadım.Muhtemelen Luffy,lastiğin birşeyi geri teptirme özelliğini kullanıyor.Bunu şöyle açıklayayım:Trambolinin üstünde zıplarken trambolin önce biraz çöker sonrada gerilerek seni havaya zıplatır.
Ancak lastiğin erimemesi de bana öyle geliyor ki ya Luffy'nin şu anki uyanışındaki lastik çok dayanıklı veya bu lastik ateş saldırıları,delici aletlerle yapılan saldırılar,yıldırım saldırıları veya magma saldırıları gibi lastiğe zarar verebilecek saldırılardan bile etkilenmeyerek her türlü saldırıları geri yansıtıyor.
Büyük bir ihtimal Luffy'nin şuan ki uyanışta kullandığı lastik daha önce saldırılardan kullandığı lastikten çok daha dayanıklı.
Dayanıklı olabilir tabiki,daha esnekte olabilir. Ancak geri yansıtmak çok farklı bir olay.
gerçekliği de lastik gibi büküyor , yapabileceği herşey hayal gücü ile kısıtlı diyelim. Bence seri burda bitti.
Bu saatten sonra sadece zaman meselesi bir şekilde akıp gidicek seri. Herşey kabul edilebilir bir seviyeye ulaştı veya seviye ortadan kalktı.
Bunu yapan yazar yarın bir gün luffynin elini redlineye uzatır wanodan, onu kendisi kırar.
Sonra all blue. Zaten seriyi epeydir umursamadan okuyorum ancak 10 yıldan fazla güncel olanlara takip edenlere üzülüyorum en çok.