Bu seri insanı harbi şaşırtıyor daha kötüsü olamaz derken kaidonun alev nefesini geri yansıttı.
İyide bu alev temelli bir saldırı , lastik olmak farketmez ki eriyip delmesi lazım kayayı.
Onu bende pek anlamadım.Muhtemelen Luffy,lastiğin birşeyi geri teptirme özelliğini kullanıyor.Bunu şöyle açıklayayım:Trambolinin üstünde zıplarken trambolin önce biraz çöker sonrada gerilerek seni havaya zıplatır.
Ancak lastiğin erimemesi de bana öyle geliyor ki ya Luffy'nin şu anki uyanışındaki lastik çok dayanıklı veya bu lastik ateş saldırıları,delici aletlerle yapılan saldırılar,yıldırım saldırıları veya magma saldırıları gibi lastiğe zarar verebilecek saldırılardan bile etkilenmeyerek her türlü saldırıları geri yansıtıyor.
Büyük bir ihtimal Luffy'nin şuan ki uyanışta kullandığı lastik daha önce saldırılardan kullandığı lastikten çok daha dayanıklı.
Toon Force dediğimiz şey bu işte, gerçekliği değiştiriyor. Bu sebepten Toon Force'a yakın bir güç demiştim, lastik ile alevi geri yansıtamaz. Zaten Kaido'nun tepkilerine bakarsanız, gözlerinin öne fırlamaları, kafasında yıldız dönmesi vesaire, Luffy'nin gücü Kaido'yu bile direk etkiliyor, ve Kaido bile Looney Tunes karakteri gibi oluyor.
Bu sebepten uyanış ile gücü çok daha ''özgürleşiyor'' ve bilimsel olarak açıklanamayacak şeyler yapabiliyor bir bakıma, Gorosei de bunu söyledi. Gücü sadece hayal kurabilme yeteneği ile sınırlı, dünyanın en absürt ve saçma gücü diyor.
Mitolojik Zoan'ların ortak özelliklerine bakarsanız, bilimsel olarak ve mantıken açıklanamayacak şeyler yapabilmeleri bir bakıma:
- Marco'nun alevi yakmıyor, kendi organlarını yeniliyor, ve hatta başkalarını bile iyileştirebiliyor.
- Orochi'nin kafası birden fazla kez kesiliyor, hatta aynı anda bütün kafaları kesiliyor, yine hayata geri dönüyor.
- Kaido alev bulutu kullanarak adayı havaya kaldırıyor, alev bulutu ile havada uçabiliyor.
Gibi gibi, mitolojik zoanların ortak özelliği saçma yeteneklere sahip olmaları.