Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'yi öldürdüğü söylenen darbe ve ölüm şekli sizce de fazla basit değil mi?
Gerçekten ölmüş olsaydı ve sonra hayata döndürülecek olsaydı, bu çok daha dramatik yapılabilirdi.
Sırf bu yüzden Luffy'nin hiç bir şekilde ölmüş olmadığını düşünüyorum. Sadece Joyboy mu, uyanan meyvenin şeytanı mı her neyse o aktive oldu ve kontrolü ele geçirdi. Luffy'yi tamamen bastırdı. Bu yüzden gözlemle anlaşılamıyor ve öldü sanılıyor.
 
Luffy nin yenilmiş olabilir ama b


Kaido daha son kozunu bile göstermedi .Ben Luffy nin Kaidonun sopasını kıracağını düşündüğümden ondan Roukogan tarzı bir teknik bekliyorum
O tarz tekniklere gerek yok zaten en üst seviyesi olan kral haki kaplamayı kullanıyor. Kullanacaksa meyve uyanışı kullansın derim.
 
Ay Teach'i temsil ediyor bence.Teach için bir çok ay ve gece göndermesi yapıldı seride.Davul sesi de ya iradeye gönderme ya da son savaşın yaklaştığını söyleyen bir metefordur.Maddesel bir şeyi temsil ettiğini sanmam.
Bu mümkün, Naruto serisinde de Naruto güneşi onun zıttı olan Sasuke de ay'ı temsil ediyordu. Burada da aynı şey söz konusu olabilir. Ben daha önce söyledim burada, son savaş Luffy vs Karasakal olmayacak bu ikili savaşacak ve Luffy savaşı kazanacak ve bir şekilde Karasakal'ı da kendisine müttefik yapacak diye. İmu Sama denilen şahıs ne kadar güçlü ki bu ikili ittifak yapacak.
 
Bir anda karakterlerimizin hepsi gözlem kasmaya başladı. Law ve Kid o bitik halde nasıl gözlem kasıyor anlamak mümkün değil. Hadi Momo'yu anladım da bu ne şimdi.
Onun sebebi Luffy seviyesindeki birinin yokluğunun anında hissedilmesi olabilir. Hani az çok gözlemin varsa, yonkou seviyesi birinin aurası bir anda ortadan kaybolsa anlarsın herhalde. Bence makul.
 
Kaido Luffy'yi rahatça indirmedi ki, bölüm 1010'dan 1013'e kadar olan dövüş için bile Kaido uzun zamandır bu kadar heyecanlanmamıştım diyor ve zorlanarak nefes alıyor yani zorlanmış, yani Big mom bile onu o kadar heyecanlandırmamış. Big mom ile Kaido birbirlerine tam güç dövüşmediler orası ayrı, Big mom'da Kaido'ya tam güç dövüşmedi ancak Luffy'nin o seviyesi Big mom'ın normal tam güç seviye olmayan halinden bile üstün bu sebepten Kaido uzun zaman sonra Luffy sebebiyle heyecanlanıyor. Ayrıca ikinci dövüşte yine aynı şeyler oluyor hatta Kaido bu sefer daha da zorlanıyor.
Ben pek böyle düşünmüyorum. Kaido o söylemlerde bulunmuş olsa da iş ciddileştiğinde Luffy'nin saldırılarından bile sıyrılmaya tenezzül etmediği ve istediği zaman indirebileceği gibi bir durum gözüktü benim için. Adam gözlemi kullanıp çok rahat sıyrıldı, bunu yapmadan hemen öncesinde ise darbe yemekten keyif alıyordu. Savaş bu kadar sürdü zira Kaido bunu istedi, Luffy bu kadar dayanabildi diye değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık