joy boy bile sıkılmış luffy nin sürekli yenilmesinden, adam olaya el atmak için yeniden diriliyor.
Sanki Luffy’yi tek dövdülerBenim açımdan lütfü ilk kral hakiyi aldığında dövüşü kazansa(beraber düşseler bile) bir ve bir derdim.
Yedikten içtikten sonra çıkınca kazansaydı da 1v1 oldu demesem bile hakkını verirdim lütfünün.
Ama şu saatten sonra, Kaido bir beni dövmedi yani Kaido'yu tek kişi yendi demek falan bana göre değil ister 10 saniye önce düşsün ister beraber düşsün.
Resmen tahmin ettiğim gibi bir son görünmüş. Oda'yı iyi çözmüşüm.Başta kaybetmiş izlenimi olur ama sonu Luffy'nin "asıl dövüş şimdi başlıyor" diyerek sırıtıp (yeni tekniğine geçerken) gözükecektir.
öyle istiyorsan öyle diyelim de yani iplik sırf seri şekil veriliyor vs diye akışkan olacak değil magamBro taştan evler tele dönüşüyor.Doffy de onları denizlerdeki dalga gibi akışkan bir şekilde kullanıyor.Keza Kata da taşları aynı şekilde ....Ama Luffy nin güçleri Kata ya daha çok benzediğindenşu videoda Kata nın yaptıklarını aynen Luffy yapacak diye düşünüyorum.
Hasan benim düşüncem bu, sen kendi düşünceni yaz. Ben neden yenemedi dediğimi açıklamışım.İşin üstünden geçince böyle bol keseden konuşuyon. Güç seviyesi çok ucukmus Kaido'nun. Bu adam kendisiyle göğü ikiye bölen adamı bile sonda yendi. Hala şununla dövüştü bununla dövüştü diyorsunuz yav.
Demem.Açık konuş ey red açık konuş!
Şimdi sen mertçe, dürüstçe sonuç ne olursa olsun Kaido kaybetti demem, eğlenceli oğlan bileğinin hakkıyla yendi demem mi diyorsun. Baskılardan algılardan korkma kır zincirlerini açık konuş!
Şu yalan düzene uymayan, hala insaf ve mertlik kalmış herkes öyle mi düşünür de hele bize anlat!
Utanmadın yüzün kızarmadı değil mi bunu yazıncaSanki Luffy’yi tek dövdüler