Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim açımdan lütfü ilk kral hakiyi aldığında dövüşü kazansa(beraber düşseler bile) bir ve bir derdim.
Yedikten içtikten sonra çıkınca kazansaydı da 1v1 oldu demesem bile hakkını verirdim lütfünün.
Ama şu saatten sonra, Kaido bir beni dövmedi yani Kaido'yu tek kişi yendi demek falan bana göre değil ister 10 saniye önce düşsün ister beraber düşsün.
Sanki Luffy’yi tek dövdüler :)

Luffy yenilmişken Joyboy'un kendisi devreye girmeden nasıl kalkacak da Kaido'yu yenecek? Eğer Kaido'yu devirecek power up gelecekse, bu Joyboy/Nika'dan gelecek. Uyanış dahi olsa, meyveyi uyandıran Luffy değil gibi. Daha ziyade, doğru zamanda meyve uyanmaya ya da Joyboy dönmeye karar vermiş gibi duruyor.

hahahahah inanılmaz hoşuma gitti ben hep hayal ediyordum luffy'nin ölüp sonradan dirilmesini falan. çok hoş oldu çok da güzel oldu tamam mı. acayip mutluyum şuan. başlığını açsak "hadii leeen" diyeceğimiz şeyler gerçek oluyor kdjkfj

Bro taştan evler tele dönüşüyor.Doffy de onları denizlerdeki dalga gibi akışkan bir şekilde kullanıyor.Keza Kata da taşları aynı şekilde ....Ama Luffy nin güçleri Kata ya daha çok benzediğindenşu videoda Kata nın yaptıklarını aynen Luffy yapacak diye düşünüyorum.

öyle istiyorsan öyle diyelim de yani iplik sırf seri şekil veriliyor vs diye akışkan olacak değil magam

İşin üstünden geçince böyle bol keseden konuşuyon. Güç seviyesi çok ucukmus Kaido'nun. Bu adam kendisiyle göğü ikiye bölen adamı bile sonda yendi. Hala şununla dövüştü bununla dövüştü diyorsunuz yav.
Hasan benim düşüncem bu, sen kendi düşünceni yaz. Ben neden yenemedi dediğimi açıklamışım.
Açık konuş ey red açık konuş!
Şimdi sen mertçe, dürüstçe sonuç ne olursa olsun Kaido kaybetti demem, eğlenceli oğlan bileğinin hakkıyla yendi demem mi diyorsun. Baskılardan algılardan korkma kır zincirlerini açık konuş!
Şu yalan düzene uymayan, hala insaf ve mertlik kalmış herkes öyle mi düşünür de hele bize anlat!
Demem.
Sanki Luffy’yi tek dövdüler :)
Utanmadın yüzün kızarmadı değil mi bunu yazınca :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık