Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi hoş luffy güzel power up alacak da şimdi gidip kaido'yu yense gaza gelirim sona biterim. Ulan seride bir tek teach kalıyor yani amiraller gelse de kaido'yu yenen adam zorlanmaz ki?
Bence geriye bir WG kaldı, Luffy'nin arkasındaki adamları düşününce Teach ve tayfası da adil şartlarda sıkıntı olamaz bizimkilere artık. Onigashima'daki savaştan çok çok daha rahat kazanır bizimkiler.
 
Meyve uyanıştan önce sapına kadar lastik uyanıştan sonra kutsal cennet suyu. Paramecia'dan mitolojik zoana geçiş olaya gel. Şimdi Oda, ne halt yersin bilmem ama benim bunca yıldır okuduğum senin bunca yıldır çizdiğin iyisiyle kötüsüyle içselleştirip bağrımıza bastığımız bu karakteri joy bok mudur toy tok mudur ne bokumsa o veya bir başkasının reenkarnasyonu olarak işlersen ciğeri beş para etmez bir karaktersiz olduğunu bütün dünyaya ilan etmiş olursun. Meyve ruhuna mı bağlarsın uyanışa mı artık ne yazacağın sana kalmış yeter ki karakterlerin özüne dokunup serinin ırzına matkapla geçme. Zoro'yu da ısrarla ölü gibi çiziyorsun onu da Ryumaa falan diye uyandırma da orta dünya halklarının Sauron'a karşı birleştiği gibi Zorocularla Japonya'yı basmayalım canısı. Adam ol adam gibi çiz. Beklemedeyiz.
 
Monkey D. Luffy
Hayali Korsan Kral olmak.
Doğu'dan gelip Batı'ya ilerlemektedir.
D. iradesini aldığı ortadadır.
Dövüş stillerinde bir çok şekle dönüşebilir.
Cennetten gelmişcesine iyiliği temsil eder.
Kaido ile savaşıyor ve savaştığı bir Oni (şeytan) favori saldırıları hep 8 trigramlı...

Sun Wukong, Nam-ı diyar Monkey King
Çin edebiyatında dört büyük eserden biri olarak kabul edilen Batı'ya Yolculuk adlı romanın ana karakterlerinden biridir.
Bizim ana kahramanımız gibi karakterleri de benzerlik göstermektedir.
Yaramaz bir maymun, sadık bir dost.
Cennetten
güç alan bir taştan doğmuş ve bu taşın çevresi güneş takviminin bölümlerini simgelerken üzerinde bulunan rahmin çevresi 9 delikli olup 9 trigram anlamını ifade etmektedir.
Aynı şekilde kendisi bir çok şekle dönüşebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık