Oda bize ilk bölümlerden ipucunu vermiş.Luffynin gerçek adı da aslında Ruffy. Toplayın ne yapar;
Rika
Oda bize ilk bölümlerden ipucunu vermiş.Luffynin gerçek adı da aslında Ruffy. Toplayın ne yapar;
Rika
Yavru kedi sevmeyi denemek lazım. Stresi alıyormuş diyorlar.Usta o 2 hafta nasıl geçecek ?
"EN GÜÇLÜ YARATIK, CANAVARLAR KRALI" sen nesin be adam... Sonu nasıl biterse bitsin, Kaido benim için yonkou tanımını duyduğum anda düşlediğim karakterdir...Künye
Adı: Kaido
Okunuşu: Kaidō
İngilizce Adı: Kaido
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 795, Anime 739
Bağlantıları: Canavar Korsanları, Yonko
Unvanları: Korsan, Kaptan
Lakapları: Canavar Kaido (Jap. Hyakujū no Kaidō, İng. Kaido of the Beasts), En Güçlü Yaratık (Jap. Saikyō no Seibutsu, İng. The Strongest Creature)
İngilizce Lakabı (Viz): Canavarlar Kralı Kaido (Kaido, The King of the Beasts)
Durumu: Canlı
Doğum Günü: 1 Mayıs
Lütfü, "lütfü" diye cevap verir.1044
Kaido arkasında bir şey hisseder. Döndüğünde Luffy'i görür ve "sen kimsin," der.
Geliyor1044
Kaido arkasında bir şey hisseder. Döndüğünde Luffy'i görür ve "sen kimsin," der.
Bundan daha mantıklı bir şey olamaz şu an ya. Çünkü oda boşuna bize denizin altında bilinçsiz bir şekilde konuşup bir de bunu normal insanlara (law'ın tayfası) ulaştırmayı göstermedi.Bu ve bu tarz muhabbetler en mantıklı olanı ama işte yemin ediyorum öyle bir moda soktu ki Oda beni Wano'da, sanki sınırları yokmuş gibime geliyor. Güvenemiyorum.