Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun geçen bölümlerde Luffy'ye söylediği"Sen de Joy Boy değilsin (buna benzer bir şeydi galiba)" sözlere ne diyorsunuz? Adam belli ki Luffy'den önce de bazı kişilerin Joy Boy olacağından şüphelenmiş. Ve de şu var ki henüz bilmesekte Kaido bu Joy Boy meselesi hakkında bir şeyler biliyor. Kaido'nun şu sözleri bile Joy Boy'un reenkarne olayı değil de sıfat benzeri bir şeyler olduğunu kanıtlıyor bence. Tıpkı İm'in "Işık Saçanlar" mıhabbeti gibi.
Luffy'nin denize düştüğünü görüp öldüğünü düşünüyor ve öyle sen de Joy Boy değilmişsin meğer diyor. Ölü biri Joy Boy olamaz değil mi? Bu Joy Boy muhabbetini reenkarnasyon olmaktan çıkarmıyor.
Teşekkürler, ben de 964'e kadar bulmuştum ama görünürde daha fazla olması gerekiyordu. Ama sanırım onlar taranmamış
Dijital renklendirme direkt olarak dijitale çıkıyor zaten. En son 95. Cilt çıkmış renkli olarak. 964 renkli çıkan son bölüm şu an. Yani eksik bölüm yok, çıkmadı daha ileriki bölümlerin renklileri.
 
Güç uyanması yüzünden diyebilir. Luffy uyandırdığı güç ile farklı his vermiş olabilir. Bu konsept zaten işlenen bir şey. Karakter guclenince ya da bir şey olunca verdiği aura değişiyor.

Ciddi ciddi temelli Luffy gidecegini düşünen var.
Sanırım Luffy in ciddi bir güç artışını kendilerine yediremediler.Son darbeyi yemeden önceki hali zaten Law ve Kid ikilisinden üst seviyede idi.Law ve Kid aşırı gücü kısılmış Big Mom ı bile indiremediler.Tek yaptıkları yere delik açıp aşağı attılar.Ortada yenilen bir Big Mom bile yok.Son darbeden sonra bilinci kapanmıştı Luffy nin.Sonuçta Luffy deki uyanışı Law ve Kid deki gibi basitçe gösterip geçiştiremezdi.Joyboy a zaten bağlantı yapmasını bekliyorduk.Bilmediğimiz ne zaman olacağı idi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öyle görünüyor. Luffy devam edecek olsaydı bildiğimiz haliyle Kaido vs Luffy bitmezdi, bu kadar çok sesi kesildi konuşması olmazdı.

Kısa süreliğine de olsa sürücü koltuğunu eğlence oğlanı geçecek.
Ben Alpa vs Red düelloları bitecek diye demiştim biri biterse olayınız da biter. xD Şimdi o konu bence şöyle.Bu plot normalde aşılmazdı Luffy aşırı şanslı hayatta ölmezdi.Böyle birşey yaşandıysa bu kaderin bir oyunu yine kehanetten dolayı.Tıpkı hp gibi işte Luffy ölmeli ki olaylar değişsin kader gerçekleşsin.Bu arada Hawkins yaşama ihtimalinin sıfıra düştüğünü hiç görmüyordu belki Joy boy muhabbettiyle ilgiliydi o da.Joy boy geleceği için öldüremezsin bu adamı yani o zamana kadar.Aynı muhabbetler Game of Thrones’ta bile var.
 
Ben Alpa vs Red düelloları bitecek diye demiştim biri biterse olayınız da biter. xD Şimd o konu bence şöyle.Bu plot normalde aşılmazdı Luffy aşırı şanslı hayatta ölmezdi.Böyle birşey yaşandıysa bu kaderin bir oyunu yine kehanetten dolayı.Tıpkı hp gibi işte Luffy ölmeli ki olaylar değişsin kader gerçekleşsin.Bu arada Hawkins yaşama ihtimalinin sıfıra düştüğünü hiç görmüyordu belki Jpy boy muhabbettiyle ilgiliydi o da.Joy boy geleceği için öldüremezsin bu adamı yani o zamana kadar.
Hımm Akainu'ya yazar mı acaba bu :hoo:
Bilir kişiyi çağıralım @sensey

Luffy'nin başına ne geldiyse de artık Luffy'nin Luffy olarak Kaido ile işinin bittiğini düşünüyorum. O olay bitti yazar bir bölüm önce Kaido vs Luffy bitti, kazanan Kaido demişken bir bölüm sonra ama Luffy kalktı kazandı demez herhalde :bilmem: Bana Luffy değişmeyecek diyen arkadaşlar bu olayı açıklasınlar ben de katılayım onlara.
 

AmeNoKagaseWo

Bence gözardı edilen bir konu var. Zunisha duyduğu seslerden bahsederken "800 yıldır ilk defa duyuyorum." diyor. "800 yıl sonra duyuyorum." demiyor. Buradaki ince fark reenkarnasyon ihtimalini yok ediyor. Demek ki 800 yıldır bu sesi duyma ihtimali varmış ama duymamış, bunu kimse başaramamış. Şimdi Luffy bunu başardığı için duyuyor ve kendisine nostaljik geldiğini belirtiyor.
 
En zoru Kaidoydu, 4 kere bayılttı 1 kere de öldürdü Luffy'i. Şimdi JoyBoy Luffy'nin bedeninde ortaya çıkıp Kaido'yu yenecek. Luffy bir daha bu kadar kötü duruma düşmez muhtemelen. BB'ye karşı da lastik veya kauçuk neyse işte titreşimden etkilenmiyor deyip depremi etkisiz kılar. H. Hakiyle temassız da vurabildiği için Karanlıktan da etkilenmez. Geriye sadece BB'nin 2'den fazla yeteneği içine çekmiş olma ihtimali kalıyor. Anca öyle bir senaryo Luffy'i zorlar. :)
meyve gücünü iptal edip gayet etkileyebilir normal zeminde luffynin pekmezi akmıştı hatırlarsan kafası çarpıp
 
Sanırım Luffy'nin güldüğü şey Kaido'nun sen Joy boy değilmişsin cümlesi. Joy boy benim salak diyor herhalde. :D
 
Forumdaki Luffy hater ları anlamsız bir şekilde saçmalayıp duruyorlar.Sanırım Luffy in ciddi bir güç artışını kendilerine yediremediler.Son darbeyi yemeden önceki hali zaten Law ve Kid ikilisinden üst seviyede idi.Law ve Kid aşırı gücü kısılmış Big Mom ı bile indiremediler.Tek yaptıkları yere delik açıp aşağı attılar.Ortada yenilen bir Big Mom bile yok.Son darbeden sonra bilinci kapanmıştı Luffy nin.Sonuçta Luffy deki uyanışı Law ve Kid deki gibi basitçe gösterip geçiştiremezdi.Joyboy a zaten bağlantı yapmasını bekliyorduk.Bilmediğimiz ne zaman olacağı idi.
O delik onu yapmak amaçlı açılmadı. Puncture uygularken çevreyi etkilemesin diye toprağın derinliklerine kadar uzatıyor kılıcı. Oda'nın kurgusunda Kid'in de ittirmesiyle tesadüf düştü aşağı. Law'ın güç özelliklerinden birisi de mesela ışınlamak. Eğer ki ışınlayabilseydi ve denize ışınlasaydı yine yenilmedi mi diyecektiniz? Basbaya yenildi işte. Yenildiği Oda tarafından da söylendi, yazıldı. Öyle ki Law'ın saldırıları Mom'a tehdit oluşturuyordu. Bunu Mom söylüyor. Ne şanslı ki ruh vererek iyileştirebiliyor kendisini. Yoksa Mom feci halde kalırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık