Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

Kullanılan: 39 10.3%

• Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fake gibi. luffy olayı benzer olabilir. nami, zoro falan değilde sanji ortalarda yok.

Şuan odanın zoro gibi boş şeylere vakit harcaması mantıklı olmaz, artık kaido inmeli gerekirse ful perde 4-5 bölüm kaido ve luffy vermeli inene kadar. sonrasında diğerleri gösterilir. Artık wano'dan bi sıyrılalım, elbaf'a gitsinler hikaye bi ilerlesin ya da dış dünyayı görelim. Ya da robin mesela kırmız phoneyi bulup okusun o bile olabilir. Yeterki şu wano'nun bitiş emareleri bi gelsin :)
Ben uydurdum zaten:flaugh:

.

Bu kare Skypeia'dan, Luffy

Bu da Joy Boy

Sabahtan beri deli gibi eski bölümleri olayları tarıyorum, E. Oda Skypiea'daki bu ateş başında dans edip kutlama yaptıkları ve arkada davul çalınan sahne için zamanında One Piece'in en önemli sahnelerinden biri demişti yıllar evvel.
Peki önemli soru şu; Raftel'e ulaşan Roger ve tayfası tüm tarihi vs her şeyi öğrenmişti ama bir şey yapamamışlardı

Yani muhtemelen Raftel'e ulaşması gereken kişi "Joy Boy" olarak anılacak olan yeni kişiydi ve bu ne Shanks ne Roger ne de bir başkasıydı o esnada.

Yani Raftel'e ulaşmak değil mesele, oraya Joy Boy olarak gidiyor olmak sanırım önemli olan çünkü Beyazsakal ölmeden önce Karasakal'a "Roger'ın beklediği kişi sen değilsin" diye bağırmıştı.
Kaç sene boyunca görülmedi Marim

Kaido Luffy'nin amel defterini kapatacakken Zoro işini tek hamlede bitirecek :alkis:

Queen'in Sanji için kolay lokma olduğu bir gerçek. Zorlanan Zero için endişelenmeleri normal.:)
İki resimdeki ortak nokta luffy nika arasındaki karakter uyumu, şapka değil

One Piece TR kitlesi reenkarnasyonu:

İrade taşınıyor-Binks Sake-Mitoloji-Odanın SBS cevapları dörtlüsünü kullanarak teori üret-Tutmasın

1.Luffy öldü.Ana karakter ölmez.
Gardaşım Lufi öldü. Bunu kimse uydurmadı. Bölümde olan bu.

2.Reenkarnasyon falan filan.Animenin temelinde bu konu hiç işlenmedi.
Sana 98765 adet reenkarne iması bulunan sahne atablirim ama gerek yok çünkü sen de biliyorsun o sahneleri.

3.Reçine ağaç özü falan.Meyve bu saatten sonra değişirse anime ve yazarı hakkında iyi şeyler düşünülebilir mi !!!
Zaten herkes kötü düşünüyor.

4.Goku soku ne bileyim naruto.Animenin temeli çok farklı diğer uçuk animelere karışırsa iyi şeyler düşünülmez.Sonuçta odanın tarzı farklı.
Oda denilen adam tipik bir battle şonen yazarı. Üstelik battle kısmını beceremeyen bir şonen yazarı. Hem de sürekli kendini tekrar eden bir yazar.

5.Davul sesleri kalpten atımından geliyor.Çiçek başkentinde şölen var ordan gelmediği ne malum.
Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

6.Meyve illaki lufy nin olduğu ne malum.Yamato,momo,tama nında olabilir.
Bu olaylar yaşanırken bahsi geçen özel meyve kimin çıksın, Karibo'nun mu, durum Lufi'nin meyveyi işaret ediyor açıkça.

En önemlisi de Lufyy nin ikinci yenilişinde nasıl yenildiği gösterilmedi.Üçüncü gelişte yeni teknik açmaya yakın araya CP0 elemanı girmese yeni teknik açabilirdi.Raiyle ile eğitim yapıp açamadığı uyanış açıldı ve o yüzden gülüyor.
Lufi de gülecek hal mi kaldı :/ Adam, Lufi kendi ağzıyla diyor, bu son şansım, bittim ben diyor. Daha ne desin. Son kurşunu sıktı. Şimdiki olay Lufi'den bağımsız.

Uyanış açılınca Fil de Joy Boy hissetti.O arada da Çiçek Başkentideki eğlence sesleri ve davul sesleri ile birleşti.Olay bundan ibaret.

Element uydurmaya gerek yok.
Elementi sOda uydurdu. Mesele lastik değil de ne elementi uyduracak, bakalım.

Sakin olun luffy nasıl öldü hakisi bitti sadece lastik meyvesi belki uyanış açtı kendini tedavi etmişde olabilir enel mesela kendine elektrik veriyordu uyanistan dolayı tekrar hayata dönmüştür bide böyle düşünün.

Şuradaki Law'ın çizimine bakıyorum da, alnındaki çizgiler pür dikkat odaklandığını gösteriyor. Ya da sanki bir şeyin farkına varmış ve donup kalmış.
Öylesine çizmişte olabilir, alakasızca. Oda'nın sağı solu belli olmuyor. Ama evet ben daha önce de niye şapkaya dalarak düşündüğünü merak etmiştim. Şapka ya şapka bea.Şapka ne olabilir ki başka. Buradan da anlam çıkartıp ana karaktere hikaye kasmasın cılkı çıkıyor. 🤦‍♀️

Bu arada profil resmin, hem sevgi hem hüzün doluyum. 🥰😭

Şuradaki Law'ın çizimine bakıyorum da, alnındaki çizgiler pür dikkat odaklandığını gösteriyor. Ya da sanki bir şeyin farkına varmış ve donup kalmış.
Orada ki sebeplerden biri Shanks'in şapkayla olan olayı... Alt tarafı bir şapka acaba ne önemi var da koskoca yonkou bunu Luffy'e götür diyerek şapkayı umursadı diye düşünüyor olabilir.

Reçinenin içinde sivrisinek gibi fosil olmuş olan JoyBoy bizim olan ölünce uyandı :D

Aslında onun da ünvanı Joyboy'dur kim bilir onun gerçek adı nedir.

Orada ki sebeplerden biri Shanks'in şapkayla olan olayı... Alt tarafı bir şapka acaba ne önemi var da koskoca yonkou bunu Luffy'e götür diyerek şapkayı umursadı diye düşünüyor olabilir.
Ope ope no mi meyvesinin gücüyle belki bir şeyler sezmiştir. Canlı olduğunu o an anlamış olabilir vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık