Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1043: Birlikte Ölelim

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 299 79.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 10.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 39 10.3%

  • Kullanılan toplam oy
    377
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek o yüzden "Im" dev şapkayı saklıyor :)
Luffy'nin uyanışı şu an açması kadar saçma bir senaryo olamaz. Law ve Kidd kullanıyor olabilir ama en fazla 2-3 teknik çıkarabildiler. Luffy zaten bitmiş bir durumda bu yüzden uyanış açmayacak. Hasır Şapka'nın içindeki güç uyanıyor diye düşünüyorum. Saçlarının erir gibi olmasının sebebi de şapkanın meyve gücünün bir etkisi olabilir ve Luffy'nin vücudu da lastikten olduğu için dayanılabilen bir şeydir belki. Roger'ın hastalanma sebebi belki şapkanın gücünün ömründen çok yemesiydi.
 
Bunun sebebi shanks. Luffy'nin gözünün önünde kolunu kaybetti başka sebebi yok... Şapka sıradan 2 defa delindi 1 defa tamir edildi. IM in baktığı dersen o sıradan değil işte. Aynı şey çoppar içinde geçerli onun hazinesi de şapkası. Bu yüzden 2yıl sonra üzerine ekleme yaptı değiştirmedi çizer...
 
Hasır Şapka'nın çok sembolik bir şey olduğunu düşünüyorum. Altından daha fazla bir şey çıkmayacaktır, çok sevdiğin bir insanın sana verdiği kolyeyi veya yüzüğü takman gibi bir şey işte. Luffy için bir motivasyon kaynağı ve daha çok hatırlatıcı işlevi gören bir şey. Daha da fazlası çıkmaz.

Luffy'nin meyve uyanışının gerçekleştiğine bir tık emin gibiyim. Şöyle bir düşününce, Luffy'i uzun süredir "öldürmeyen allah öldürmüyor işte" modunda dövüştürüyordu Oda. Her defasında yere düştü, her defasında lan öldü galiba bu sefer dedirtti. Yani savaşları neredeyse hep can barı %1'e düşmüşken kazandı çok uzun zamandır. Kucaklarda taşındı, birisi geldi çekti götürdü, panzehir verildi o yapıldı bu yapıldı. Luffy hep sınırlarını zorluyordu ama ilk kez gerçekten sınırları geçildi ve can barı %0,1'e indi. Muhtemelen son birkaç nefesi kalmıştı ve meyve uyanışı gerçekleşti. Bunu çok manasız bulmuyorum sebeplerini sayabilirim;

1) Luffy'nin şu vaziyette kalkıp Gear 5 demesi zaten büyük rezalet olur. Meyve uyanışı çok daha mantıklı bu açıdan. Ancak tüm bunların dışında hiç bilmediğimiz veya tahmin etmediğimiz bir karakter gelip meyve gücüyle acaba Luffy'i hayata döndürüyor olabilir mi?
2) Meyve uyanışı hakkında pek bir şey bilmiyoruz, meyveye hakimiyetin önemli olduğunu biliyoruz ki Luffy seride meyvesine en hakim karakterlerden bir tanesi.
3) Meyve uyanışı demek Luffy kalkıp savaşacak anlamına gelmiyor, Luffy'nin gülüşü "şimdi zıçtım çarkına" gülüşünden ziyade, oyuna geri dönüyorum gülüşüydü. Muhtemelen fight hemen kaldığı yerden devam etmeyecek.
4) Luffy'i sadece hakinin veya G4'ün kurtaramayacağı şeyler olduğu aşikâr. Luffy şuanki haliyle bir Yonko'nun sağ kolu vaziyetindeydi. Gittikçe güçlendiği gerçek ama serinin geri kalanına bakacak olursak amiraller, Karasakal, ne idüğü belirsiz IM vs derken Luffy'e son bir power up gerekiyor ve bu çok barizdi. Yani meyveden yeni bir teknik çıksa bile bu Snakeman gibi bir şey olurdu. Luffy'nin hakilere olan hakimiyetiyle beraber meyve uyanışını gerçekleştirmesi gerekiyordu. Muhtemelen Karasakal'a karşı veya artık planan büyük savaş her neyse, onda da meyve uyanışıyla beraber harmanladığı Gear 5 ortaya çıkar o da zaten işin sonu olur.
 
-SPOILER-

Bir bölüm öncesinden bir flashback görüyoruz.

Kaido'nun teklediği Cipher Pol ajanı Kaido ve Luffy tam çarpışacakken Luffy'ye kazadıracak taktiği kulağına fısıldamış.

Robin kalan Cipher Pol ajanları tarafından kaçırılmak üzereyken bir silüet ona yardım etmiş. Sonra Robin'i kendi kaçırmış.
 
Miras kalan istek, şapkanın sürekli devredilmesi. Roger'ın şapkayı kimden aldığını hiç merak etmiyor musunuz?

Ayrıca Luffy şu an şapkayı uyandırdıysa, mirası devraldı diyebiliriz. Bundan 800 yıl önce Joy Boy denen kişinin gerçekleştiremediği ve miras bıraktığı irade. Luffy şu an bu mirası devralmaya layık oldu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık