Luffy hazır gitmişken zoroya bi el at sana zahmet.
Aynen, adam WG'e özel talimat verdi, Luffy beni sopalayacak, köşeden bir ajan gönder de dikkatini dağıtsın, böyle yenemiyorum dediÖncelikle bu ikilinin savaşının herhangi bir şekilde bölünmesi çok geri zekalıca bir hamle. Kurgusal fantazi deniyor gene Oda.
Yalnız bu bir yandan şu demek. Tam güç saldıran Kaido'nun gücü Luffy'nin fişini çekmeye yetmiyor ekstra bir katkı almadıkça. Şuradan düşmesi Luffy'e çok eksi yazmaz ama devam eder de Kaido'nun içinden geçerse direkt Kaido"nun unvanı Luffy'e devretsinler. Anasının ak sütü gibi helaldir o saatten sonra.
Kaido tam bir kolpasin keşke iki dakika delikanli olabilsen de şu gücün kudretin ederi olsa gözümüzde.
Kurgusal fantazi olmasaydı Kaido tek attığı zaman kafasını ezip öldürürdü zaten Luffyi . Aynı şekil Big Mom arkasına dönüp gittiği için dövüşü kaybetti çokta takılmamak lazım.Öncelikle bu ikilinin savaşının herhangi bir şekilde bölünmesi çok geri zekalıca bir hamle. Kurgusal fantazi deniyor gene Oda.
Yalnız bu bir yandan şu demek. Tam güç saldıran Kaido'nun gücü Luffy'nin fişini çekmeye yetmiyor ekstra bir katkı almadıkça. Şuradan düşmesi Luffy'e çok eksi yazmaz ama devam eder de Kaido'nun içinden geçerse direkt Kaido"nun unvanı Luffy'e devretsinler. Anasının ak sütü gibi helaldir o saatten sonra.
Kaido tam bir kolpasin keşke iki dakika delikanli olabilsen de şu gücün kudretin ederi olsa gözümüzde.
Önce Oden'e fırsattan istifade vuruyor sonra ağlıyor. Luffy'e fırsattan istifade vuruyor sonra ağlıyor. Çok delikanlı adammış gibi yalandan tribe girmesine saydırıyorum ben. Aynı şeyleri Oden'in fişini çektiğinde de yazdım.Aynen, adam WG'e özel talimat verdi, Luffy beni sopalayacak, köşeden bir ajan gönder de dikkatini dağıtsın, böyle yenemiyorum dedi
Nedir bu "delikanlılık" muhabbeti ya. Adam ark başından beri bütün adayla kavga etti, bir kere çıkıp "delikanlı olun, 1v1 gelin" dedi mi? Kaldı ki burada plan programlı bir iş yok, Oden mevzusunda olduğu gibi Kaido'nun bilgisi dahilinde olmayan bir mevzuda, arka plandan bir karakter dahil oluyor dövüşe, sanki Kaido'nun planıymış gibi "hocam hile yapmasana yauv" muhabbeti ne iş?
Kurgusal fantazi kısmı Oda'nın daha önce çizdiği bir sahnenin aynısını sırf dramatik olsun diye tekrardan çizmesi.Kurgusal fantazi olmasaydı Kaido tek attığı zaman kafasını ezip öldürürdü zaten Luffyi . Aynı şekil Big Mom arkasına dönüp gittiği için dövüşü kaybetti çokta takılmamak lazım.
@Raiden'in eseriydi sanırımKaido'yu, Luffy'yi dövmenin verdiği üzüntü ve kahrolma hissi yıkacak. Adam dayak atarken Ali Rıza bey gibi kalbi sıkıntıya girecek az kaldı. Bilmeyenler için Ali Rıza bey: