Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1042 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç sanmıyorum. Wano halkının yaşadıkları, Tama'nın durumu, Ebisu kasabasının yaşadığı durum, Kızıl Kınların geçmişi ve yaşadıkları, Oden'in yaşadıkları ve ona edilen ihanet, Momonosuke'ye verilen söz, Mink'lerin ölümün kıyısından dönmeleri ve daha nice etken... Direktman öldürmek istiyor Kaido'yu, tecrübe edinme savaşı kesinlikle değil bu.
dediklerine katılıyorum fakat şu an için bunu yapamıyor. Bunun için de bu savaş içinde yine bir şekilde güçlenmeye çalışıyor. Keza öldürmek istiyor mu emin değilim. Daha çok Wano'dan çıkartmak istiyor yani Wano'daki hükmünü sonlandırmak istiyor.
 
Mangakanın ana karakterle hamur gibi oynadığı bir seriyi okuyoruz. Adam nedense yukarı birini çıkarıp nedense luffy nin dikkatini dağıtıp nedense darbe aldırıp indirtiyor. Mesela daha basitinden şöyle bir senaryo da olabilirdi. Yukarı yine biri çıkabilir luffy nin dikkati dağılabilir ama gelen atağı durdurabilirdi. Veyahut odaklanmaktan gözü gelen angutu görmeyebilirdi de. Ama cp0 elemanı bir şey söyleyecek ya da yapacak ama bunu luffy bilmeyecek bu yüzden de luffy nin ortada olmaması lazım. O zaman n'apalım? Yenilsin... Sen yazarsan ben dostoyevskyim hıııııaaa
 
Lucci dövüşündeki gibi düşer gibi olur tam düşmeden aklına Kınlar, Tama, Wano falan gelir yeni bir saldırı ile biter. Oda da yine güzelce tekrara düşer.
 
Law fanları haftaya sular seller gibi ağlayacak ...Law gidici ... Kaido aşağıya inip herkesin ifadesini alacak . Law bakacakyapacak bir şey yok .Son vazifesini yerine getirecek
 
Adam hissetmiş ki dikkati ona kaymış. Kaido'ya bak mesela, adam Luffy'e vurduktan sonra fark ediyor CP-0 ajanını :D
Direk dibine geldiğinde mi hissediyor sadece. Fizandan varlığını hisseden adam bu adamın dibine gelmeden de varlığını hissetmeli. :ehe:

O senin elemanın patron olduğu kesin mi, patron diye çevirmişler. :)
Bu CP0 patronu senin profil fotondaki esmer adam mı?
Çeviriler de hem öyle söyleniyor ama yüksek ihtimal diğerlerinden daha ön planda olduğu için patron diye yazıyorlardır. Lucci ile aralarında fark yoktur bence statü olarak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık