Hani lutfude gram torpil yoktu, bide üzerine lastik gibi çöp(!) meyve yeme handikapı vardı?Hadi Luffy oğlum maymun kral formuna geç artık. Bu ümmeti daha fazla bekletme de bitsin bu arc. Hadi aslan...; aman maymunum benim!
Hani lutfude gram torpil yoktu, bide üzerine lastik gibi çöp(!) meyve yeme handikapı vardı?Hadi Luffy oğlum maymun kral formuna geç artık. Bu ümmeti daha fazla bekletme de bitsin bu arc. Hadi aslan...; aman maymunum benim!
Luffy'i, pasif CP-0 almasın sakın?O Cp-0'nun ömrü uzun değil maksimum bir bölüm durur ayakta.Luffy yenilsin de alıyım kaçıyım şunu dedi ama iyot gibi ortada kaldı.Ya lastik oğlanı alıp kaçacak ya cortlayacak.Bence cortlar
Kaçarken bir de bir parmak Kaido'ya.
Bütün ekip oradaydı tuzluk niyetine gelmediyse diğerleri olabilirLuffy'i, pasif CP-0 almasın sakın?
2 kişi oradaydı. 3. kayıp. O da bir şekilde ortaya çıkacaktır.Bütün ekip oradaydı tuzluk niyetine gelmediyse diğerleri olabilir
Ayyyy şu tatlılığa bak yaa canım benim..
Luffy ve torpil mi ? Lütfen; kırıcı olmayın.Hani lutfude gram torpil yoktu, bide üzerine lastik gibi çöp(!) meyve yeme handikapı vardı?
Ölümsüz değil miydi bu eleman ? Yara bile almıyordu, Tanrı bildiğimiz.
Ben de öyle biliyorum. Ayrıca çeşitli şeytani yetenekleri var. Muska yazıp rakiplerini etkisiz hale getirebilme özelliği, +2x hız, +3x iyileşme, +2x fiziksel güç ve hepsinden önemlisi +7x bayılmaya karşı dirençli bu yaratık.Ölümsüz değil miydi bu eleman ? Yara bile almıyordu, Tanrı bildiğimiz.