Ben Kaido'nun Linlin'den çok daha güçlü olduğunu düşünmüyorum.Hemen hemen aynı seviyelerdir bence.Ancak Oda galiba bize meyve gücünün hakiden daha önemli bir güç olduğunu anlatmaya çalışıyor.Ki silahlanma hakisi daha güçsüz olan Law meyvesi sayesinde Big Mom'a neler neler yaptı.Ya şu ana kadar Luffy Lawın saldırı gücüne eş bir güç çıkaramadı.
Ya da Kaido Linlin den bariz üstün. Az bir farkla da değil.
İkisinden biri.
Şuana kadar gücü gösterilen ve yaşayan karaktetler için tartışmasız en güçlüsü kaido. Adam daha ne yapsın gücünü kanıtlamak için 15-20 güçlü adamı indirdi hem ada taşırken, saatlerdir luffyle kral hakili savaşıyor, hiç yoruldum hakim bitti vs demiyor yorulduguna dair tek emare ada mevzusu, savaşta yoruldugunu gösteren hiç birşey yok hala göz kırpıyor adam böyle bir vilianı adam akıllı FB lerle doftan katadan croc tan daha iyi sevdirebilirdi oda ama istemedi sanırım.Ben Kaido'nun Linlin'den çok daha güçlü olduğunu düşünmüyorum.Hemen hemen aynı seviyelerdir bence.Ancak Oda galiba bize meyve gücünün hakiden daha önemli bir güç olduğunu anlatmaya çalışıyor.Ki silahlanma hakisi daha güçsüz olan Law meyvesi sayesinde Big Mom'a neler neler yaptı.
Hem zeka hem güç olarak aralarında fark var bence. Ayrıca Kaido sırtından bıçaklanmasına fırsat vermiyor, çoğu güçlü saldırıya karşılık verdi.Ya şu ana kadar Luffy Lawın saldırı gücüne eş bir güç çıkaramadı.
Ya da Kaido Linlin den bariz üstün. Az bir farkla da değil.
İkisinden biri.
Cp0 ajanı kimin yenileceğine karar veren adam. Eğer Kaido tehdit olsaydı Kanabo'sunu durdurup Luffy'e dövdürürdü.Ya sen nerden çıktın şimdi Cp0 adam... Son iki bölümü şimdi okudum. 1041'den 1042 son kısma kadar harika gidiyordu halbuki.
Üzücü.