İçlerinden biri çıkıp "şerefsizim ben biliyordum bu meyvede bir şeyler olduğunu" diyormuş. 1041. bölümde, Wano'da...Luffy marineforddayken meyveyi herkes gördü ya, lastik meyvelerine şuan uyanmazlar heralde.
İçlerinden biri çıkıp "şerefsizim ben biliyordum bu meyvede bir şeyler olduğunu" diyormuş. 1041. bölümde, Wano'da...Luffy marineforddayken meyveyi herkes gördü ya, lastik meyvelerine şuan uyanmazlar heralde.
Uyanış açacak başka meyve kalmadı zaten adada.En son Law'dan şüpheşeniyorduk o da açtığına göre.İki ihtimal kaldı:Ya Luffy ya da KaidoLuffy uyanış açacaktır mamafih beşlinkn korktuğu uyanış luffy nin meyvesi değildir. Öyleyse eğer Oda hiç olmadığı kadar sıçmış olur.
Ateş tanrısı Myou'ya benzetmişlerdi. Belki de bütün tanrıların formlarına geçebiliyordur.Luffy'nin meyvenin orjinal adı ne o zaman? Lastik bildiğin.
Çevir çevir yanmasın.Arkadaşlar görüp de şuna kanmasınBu konuda neden bir değişiklik olsun ki Lucci ile göbek bağları beraber mi kesilmiş.
Law 'ın açtığını biz biliyoruz beşli bilmiyor keza küçümen kızımın dango yedirerek hayvanları emri altına almasının uyanışı tüm canlılar olacak şekilde olursa bitmiştir.Uyanış açacak başka meyve kalmadı zaten adada.En son Law'dan şüpheşeniyorduk o da açtığına göre.İki ihtimal kaldı:Ya Luffy ya da Kaido
Eğer zoansa gerçek lastik meyvesinin ismi cidden gomu gomu mu ki öyleyse demiycekler mi neden 2 tane gomu gomu var veya lastik meyvesi diye bir şey yok mu? O zaman da o kadar saçma sapan meyve varken lastik meyvesinin olmaması absürt olurdu ama.Ateş tanrısı Myou'ya benzetmişlerdi. Belki de bütün tanrıların formlarına geçebiliyordur.
Sabo Akainu'yla dövüşmeyecekse rakibi Lucci olur. Başka bir aday yok zaten. Sabo vs. Akainu düşünüyorsan o başka ama Wano'daki vasıfsız Cp üyelerinden yola çıkarak Lucci yorumlamak da hatalı.Çevir çevir yanmasın.Arkadaşlar görüp de şuna kanmasın
KF dediğin yerde Op veya Luffy ile alakalı rahatsız edici bir durum çıkma ihtimali varsa osuruktan nem bulutu yapar bölüm çıkana kadar fitne yağdırırlar.İngilizce metinde, uyanışın luffy ile ilgili olduğu hakkında 1gr sözcük geçmiyor. Millet neden o uyanış luffye aitmiş gibi kesin konuşuyor, ilginç