Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seri başından beri bu beşli bunak Luffy'nin dedikodusunu yapıyor. Şimdi mi akıllarına düşmüş meyvesi?
Benim aklımda kaldığı kadarıyla yakın zamanda Shanks "falanca korsanla ilgili sizi uyarmaya geldim." diye bu beşlinin yanına gitmişti. Sadece düşük ihtimal dahi olsa burada Luffy ile ilgili uyarılarda bulunmuş olabilir. Burada biraz kurmaca, biraz sebep-sonuç olasılıkları üzerinden düşünürsek;
*Meyveyi Shanks'ın taşıması ve kendi dahil tayfasının "meyve kullanıcıları"ndan oluşmaması,
*Shanks'ın o meyveyle Doğu-Mavi gibi alakasız bir yerde oluşu,
*Roger'ın gelecekte bir şeyleri sonuçlandırmak için çocuk yapmalıyım diye düşünmesi,
*Who's-Who'nun meyvenin kendinden çalındığını söyleyişi ve büyük öfke-pişmanlık krizlerine girişi, (biraz abarttım mı :D)
*Shanks'ın Ace'i bulup, dünya çapında etkisi olabilecek bir güç uyanışı sağlayacağını bildiği ve bu yüzden çaldığı "meyve"yi O'na vermek isterken Luffy'nin hüpletmesi.
Gibi gibi noktalar seride daha önce olmadığı kadar meyveyi önemli noktaya taşıdı. Bir kaç teoride Luffy'nin meyvesinin aslında lastik meyvesi olmadığı ile ilgili fikirlere rastlamıştım.
Luffy'nin meyvesinin ateş ile uyumu, bir çok forma bürünebilme yetisi ve bunların ötesinde bitmek bilmez iradesi ile birleştiğinde ortaya çıkacak yıkıma karşı Shanks neden Dünya Beşli'sini uyarmak istesin? Çaresizlikleriyle eğlenmek için mi yoksa dünyaya Wano'nun açılışını duyurmak için mi? Emin olmamakla birlikte serinin bu noktadan itibaren Luffy'nin haki + meyve gücü temelinde son düzlüğe girdiğini söyleyebilirim.
Edit: Artı olarak meyve eğer Joy Boy'a aitse ve adı bu yüzden değiştiyse, daha önceki kullanıcılar meyvenin gücünü uyandıramadıysa da Shanks'ın "beşli bunak"a taziye ziyareti (!) yapması daha da keyiflendirirdi beni :) Yoksa üç beş çöpten hallice olan Cp0 üyelerine Kaido-Luffy savaşına müdahil olup Luffy'i öldürün emri vermek büyük rezalet :D
 
Son düzenleme:
Tezatlık var gibi geldi bana. Öncesinde " o meyvenin uyanışı yüzyıllar öncesinde bile efsaneydi. " gibi bir şey dediler. Sanki uyanışı yapmış biri hakkında konuşur gibi. Şimdi de Gomu'nun uyanışından çekiniyorlar. Bu kadar aptal olunmaz ki yav. Başından beri bu meyveye sahipti. Ne diye şimdi titretti onları.
Tek mantıklı açıklama uyanış açamayacağını düşündükleri için güvende hissetmeleri. Lastik çıkması saçma duruyor ama bakalım nasıl bir senaryo göreceğiz.
 
Tek mantıklı açıklama uyanış açamayacağını düşündükleri için güvende hissetmeleri. Lastik çıkması saçma duruyor ama bakalım nasıl bir senaryo göreceğiz.
Bunun neden mantıklı bir açıklama olmayacağını iki sayfa önce yazdım. OP evreninde hiçbir karakter uyanış açamasa gider Luffy açar. Çocuk potansiyel sıçıyor ve her fırsatta da bunu belli ediyor. Neresinden tutarsan tut saçmalık ötesi bir şey olur bu durum.
 
Meyve aslında lastik değilse, lastik özelliklerini kapsayan daha etkin kullanılacak birşey olması lazım.( Daha ne kadar etkin kullanılır bilemiyorum Gearlar baya op )
 
Gorosei uyanistan korkmus :) luffy'nin uyanistan farkli seyler bekliyorum. ilk defa g4 modu olunca bekledim birde uzun zaman sonra simdi.

Bölüm geçis bölümü gibi olsada digerlerinden iyi.

Bu arada bilinmeyenden korkmazsin, bilinenden korkarsin. Acaba geçmiste lastik meyvesi kullanici uyanış açip hükümete kan falan mi kusturdu? Benim tahminim bundan önceki kullanicidan dolayi belki kayip yüzyilda ( ki hükümetin bildigini düsünüyorum belki joy boy) uyanış açip bunlarla savasti ve hükümette gücüne sahit oldu. Uyanış gelsin görürüz ama bu beklentiye soktuysa oda, kata ve dof'unkinden farkli birsey bekliyorum.
 
Herkes meyve uyanışını etrafında ki ortamı değiştirerek yapacağını düşünüyor gibime geldi, Oda bunu kullanıp ters köşe yapabilir. Sonuçta Gearlar Luffy'nin kendi içinde oluşturduğu değişiklikler. Uyanışıyla çok çılgınca şeyler ortaya çıkabilir, uyanışıyla rahatlıkla kendini deve dönüştürebileceğine inanıyorum, sonuçta bu olay içine aldığı nefesle doğru orantılı gibi.
 
Luffy marineforddayken meyveyi herkes gördü ya, lastik meyvelerine şuan uyanmazlar heralde.
Bende öyle diyorum ama burada şöyle birşey deniliyor:

Shanks, Goroseilerle Luffy'nin meyvesi hakkında konuşmaya gitti.Ve goroseiler bu bilgiden dolayı şimdi harekete geçtiler çünkü daha önceden bilmiyorlardı şeklinde diyenler var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık