Tüm amiaraller mecburi gitmek zorunda aka ya mahsus bir şey değil. Garp bu yüzden o rütbeye çıkmak istemiyor ya. Şimdi fuji gider mi o kutsal ineklere yardıma ? Kizaru bile şabondiye mecburi gitti kendisi söylüyor, lakin yardım etmedi korsan avladı Ayrı kurum olsa neyse alt kurum denizciler. Sengoku yalakanın teki fedoncu o ondan her şey beklerim ben...Aka hükümet köpeği değilse lordlar da özgürlük savaşçısıdır bu evrende. Hatta Sengoku gobel barış ödülü almalı, Ohara fahri vatandaşı olmalıdır
............. olsun diye.Sayfaları yırtacaktı madem, ne diye günlük tuttu o zaman?
Ortamdaki gerilimden bile bayılıp düşebilir çatıda. Çatı savaşı ayrı bir boyut.Benim eleman Luffy'i öldürmekten çekiniyormuş. Kaido'nun karşısına çıkmanın, savaşı bozmanın ve onu öldürmenin imkansız olduğundan bahsediyormuş.
Atağı görmek lazım. Tayfaya tek atabilir.Lütfü yeni bir teknik yaptığına göre şimdi sırada @Alpamis'ın lütfü bu teknikle tüm tayfaya tek atar demesi var.
Hasan, nuah'a atılan teknikten beri aynı rutini devam ettiriyorsun lütfen bozma
Karşısındakilerin %98’i haki göstermemişti o arc. Ver bana logiayı ben de veririm bu pozu.Alemin delikanlısı karizmanın öz evladı sen neymişsin bee
İntihar görevi vermişler bizim elemana. Cp0 elemanının çekindiği Kaido'ymuş bu arada.Ortamdaki gerilimden bile bayılıp düşebilir çatıda. Çatı savaşı ayrı bir boyut.