Bana Izo'nun seviyesini söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyimDelikanlı dediğine göre resimde yüzü görünenlerden birini kastediyorsun sanırım reis. Sırtı dönük, dedikoducu kızıl köpek için demezsin öyle şeyler
Bana Izo'nun seviyesini söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyimDelikanlı dediğine göre resimde yüzü görünenlerden birini kastediyorsun sanırım reis. Sırtı dönük, dedikoducu kızıl köpek için demezsin öyle şeyler
Kıskanma yol yakın iken amiralci ol bak durdukları yerde sterlin gibi değerleri artıyorDelikanlı dediğine göre resimde yüzü görünenlerden birini kastediyorsun sanırım reis. Sırtı dönük, dedikoducu kızıl köpek için demezsin öyle şeyler
Ne görüyorsun bu arada İzou'nun seviyesini merak ettim. Övüyorsun ama net bir şey demedin seviyesiyle alakalıBana Izo'nun seviyesini söyleyin, size kim olduğunuzu söyleyim
Amirallere garezim yok. Bu kızıl köpekten haz etmemek için yeterince sebebimiz var. Kendisi saplantılı bir cani, ağzı gevşek bir dedikoducu ve kraldan çok kralcı bir hükümet köpeğidir. Beyazbıyık bile bunun yanında karakteri sağlam bir adam gibi duruyor yaniKıskanma yol yakın iken amiralci ol bak durdukları yerde sterlin gibi değerleri artıyor
Kata ve kıraker hariç diyelim yorumunu sabitleyelim başaZamanında WB korsanları(Thatch ve Teach dahil), WB olmadan da Bigmom korsanlarını yenerler demiştim. Yine haklı çıktık
Şimdik aka hükümet köpkeği değil olsa rest çekmez. Hele ki kılıç timinin kurucusu çıkar ise daha da fena. Aka adaleti punisher gibi arayan bir tip. Kan döküyor yani. Ara buluculuk, naiflik falan yok onda doğrudan ''korku'' ile de yönetme yöntemi de değil ama. En iyi kosan ölü korsan kafasında. Mizacı bu Kabul acımasız da OP dünyası da acımasız beya...Amirallere garezim yok. Bu kızıl köpekten haz etmemek için yeterince sebebimiz var. Kendisi saplantılı bir cani, ağzı gevşek bir dedikoducu ve kraldan çok kralcı bir hükümet köpeğidir. Beyazbıyık bile bunun yanında karakteri sağlam bir adam gibi duruyor yani
Diğer amiralleri sevdiğim bile söylenebilir belki
Acaba Kaidonun eline geçer diye mi korktu?Sayfaları yırtacaktı madem, ne diye günlük tuttu o zaman?