Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cp0 paket olacak demiştim.Sıra sıra paket olcaklar.Burası onların amaclarinı gerçekleştirebilmesi için fazla yüksek seviyeli ortam.Hata onlarda değil.Burda yonko düşecek yeni yonko çıkacak öyle bi ortam burası.Cp0 lideride en fazla yonko sağ kolu altıdır.Daha fazla olamaz.
 
Ne görüyorsun bu arada İzou'nun seviyesini merak ettim. Övüyorsun ama net bir şey demedin seviyesiyle alakalı :D

Komutan gücündedir diye düşünüyorum ben. Yc2-yc3 arası görmeye başladım. Uçan altılı üstü olduğunu kanıtladı zaten bu yaptığıyla.
Rahat yc3 ama 2 de olabilir ben de senin gibi düşünüyorum ama Izo'nun durumu baya kötüydü, bir bölüm gelsin sonra yine değerlendirmeye alırız.
Kata ve kıraker hariç diyelim yorumunu sabitleyelim başa :D
Kata ile kıraker kim la hahahaha :hhh:

Demek geleceği görüyordu sıktı kafasına dünyanın en güçlü kişileri arasına girdi geleceği gördüğünden. :)
Geleceği görüyorsa bir de çok hızlıysa devamını @Tiksav Lee getirsin :ehe:
 
Şimdik aka hükümet köpkeği değil olsa rest çekmez. Hele ki kılıç timinin kurucusu çıkar ise daha da fena. Aka adaleti punisher gibi arayan bir tip. Kan döküyor yani. Ara buluculuk, naiflik falan yok onda doğrudan ''korku'' ile de yönetme yöntemi de değil ama. En iyi kosan ölü korsan kafasında. Mizacı bu :D Kabul acımasız da OP dünyası da acımasız beya...
Aka hükümet köpeği değilse lordlar da özgürlük savaşçısıdır bu evrende. Hatta Sengoku gobel barış ödülü almalı, Ohara fahri vatandaşı olmalıdır :(
 
Luffy'nin kurtarılması konusunda unutulan bir isim var bence. Momo. Oda sırf ada düşmesin diye Kaido'nun meyvesini vermedi boşuna yaşını büyütmedi. Oda plan içinde plan yapan adam. İllaki bir rol daha vereceğini düşünmüştür. Bu rol de bu bölümde ortaya çıkan muhabbetten dolayı Luffy'yi kurtarmak veya korumak olacaktır diye düşünüyorum.
 
Sayfaları yırtacaktı madem, ne diye günlük tuttu o zaman?
Acaba sOda momonosukeye kahramanlık mı yaptıracak. Işte 20 yıl sonra gelecek olan sizler için bu sayfaları yırttım ve sakladım. Bu sayfalarda son ada ile ilgili şeyler yazıyor size yardımcı olur falan der.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık