Beklentim büyüktü yalan yok ama kabullendim bu güçlerini yani.CP0'dan beklentisi büyüktü onun, kabullenemiyor ondan.
Beklentim büyüktü yalan yok ama kabullendim bu güçlerini yani.CP0'dan beklentisi büyüktü onun, kabullenemiyor ondan.
güç mü o da ne yeniyor mu ?Beklentim büyüktü yalan yok ama kabullendim bu güçlerini yani.
Oğlum ne duvarları yumrukladın la adamlar fıs işte.Orada bir shigana ruhunu bırakan Apoo'nun façası bozuluyor sadece.
Hhahaha. Kendisini bilgilendirmeye çalışıyorum sadece. Bazı deyimlerde eksikleri var @Montana kardeşimizin.
Tamam o zaman tekrar Law fanlığına geçebilirsin sabaha tulumu giyip hazır ol @Ölüm Cerrahı kontrol edecek.Beklentim büyüktü yalan yok ama kabullendim bu güçlerini yani.
Ben kendinle karıştırmana gerek yok be Montanacım. Ben kudurmuyorum hiç böyle durumlara Sadece hayal kırıklığına uğradım o kadar. Biliyorum güçsüz olduklarınıOğlum ne duvarları yumrukladın la adamlar fıs işte.
Bu kudurmamış halinse kolay gelsin be kanka.Ben kendinle karıştırmana gerek yok be Montanacım. Ben kudurmuyorum hiç böyle durumlara Sadece hayal kırıklığına uğradım o kadar. Biliyorum güçsüz olduklarını :d
Ayrıca tartıştığımız şeyin çok farklı şey olduğunu hala anlayamıyorsun. Adamların gücünü savunmadım hiç
Ben bir kuduran seni görüyorum Kid gömülünce. Dün en son salın artık üstüme gelmeyin hüüü sizi pis Lawcılar- Zorocular diyordun. Kudurmak böyle olur işte.Bu kudurmamış halinse kolay gelsin be kanka.
Hahahaha. Dur 2 eleman daha kaldı. Bekleyelim görelim.Tamam o zaman tekrar Law fanlığına geçebilirsin sabaha tulumu giyip hazır ol @Ölüm Cerrahı kontrol edecek.
Kaynatıyoruz be oğlum çok ciddiye alıyorsun. Sabaha kadar Kid göm banane, zaten yapıyorsunuz her gün. Ben kaçına ilişiyorum ki? Burada bile meseleyi Kid'e çekiyorsun. Platonik mi oldun la yoksa?Ben bir kuduran seni görüyorum Kid gömülünce. Dün en son salın artık üstüme gelmeyin hüüü sizi pis Lawcılar- Zorocular diyordun. Kudurmak böyle olur işte.