Sneakman diye bir modu çıkarsa g4ün, kazanmasına lafım olmaz. Kk olur öyleEğer Luffy Kaido yu Sneak man ile yenerse seriyi net bırakırım.
Sneakman diye bir modu çıkarsa g4ün, kazanmasına lafım olmaz. Kk olur öyleEğer Luffy Kaido yu Sneak man ile yenerse seriyi net bırakırım.
Lucci için de geçerli bu laflarımız değil miSanji bu çapsızları paketler Robin-chandan öpücüğü kapar.
Hala anlamamakta ısrarlısın. Senle tartıştığımız şey bu değil. Ben diyorum Anya sen diyorsun Konya. Façasını bozmaktan bahsediyoruz burada. Luffy ile olan olay arasında dağlar kadar fark var bunu diyorum. Zoro adamı taşımaya başlıyor anlık nakavt olunca ve kaçıyorlar. Cp0 elemanı ise saldırının darbesiyle geri savruluyor ve sonra bir şey olmamış gibi kalkıyor. Aradaki fark bu. Sen façasını bozmak diye giriyorsun ama konuyu Cp0 ajanı da hasar aldı muhabbetine getiriyorsun. Benim yazdığımla senin dediğin mesajın alakası yok.Bir şey olmamış gibi kalkmıyor işte sen orasını anlamadım. Yere iki seksen uzanıyor sonra da sersemliyor bir süre. Üstelerine saldırı gelince de geri kaçıyor.
Bir şey olmamış gibi kalkmıyor ki o bölüm bayağı façası bozuldu. Daha sonradan yendiler o ayrı mesele.Hala anlamamakta ısrarlısın. Senle tartıştığımız şey bu değil. Ben diyorum Anya sen diyorsun Konya. Façasını bozmaktan bahsediyoruz burada. Luffy ile olan olay arasında dağlar kadar fark var bunu diyorum. Zoro adamı taşımaya başlıyor anlık nakavt olunca ve kaçıyorlar. Cp0 elemanı ise saldırının darbesiyle geri savruluyor ve sonra bir şey olmamış gibi kalkıyor. Aradaki fark bu. Sen façasını bozmak diye giriyorsun ama konuyu Cp0 ajanı da hasar aldı muhabbetine getiriyorsun. Benim yazdığımla senin dediğin mesajın alakası yok.
Ayrıca saldırıdan kaçınacaklar tabii. Bu seride gözlem hakisi neden var. Anlamsız bir mesaj olmuş bu.
Senin faça bozulma anlayışın çok farklı onu anladım. Biri saldırı yese façası bozulmuş olacak senin için. bu mantıkla.Bir şey olmamış gibi kalkmıyor ki o bölüm bayağı façası bozuldu. Daha sonradan yendiler o ayrı mesele.
Hayır, senin dediğin şekilde façası bozuluyor. Luffy ile aynı, Luffy de kısa süreliğine devre dışı kalıyor, sonra kendine geliyor. Bu adam da hemen öyle yerden kalkmıyor, saldırının etkisiyle sersemliyor yerde kalıyor. Sonra Apoo ve X Drake saldırınca bunlar kaçıyor, bölüm orada bitiyor. O bölüm için bayağı façaları bozuldu yani.Senin faça bozulma anlayışın çok farklı onu anladım. Biri saldırı yese façası bozulmuş olacak senin için. bu mantıkla.
Altın bozdurur gibi ''faça'' bozdurdunuz ya sakin olun @artyomdhHayır, senin dediğin şekilde façası bozuluyor. Luffy ile aynı, Luffy de kısa süreliğine devre dışı kalıyor, sonra kendine geliyor. Bu adam da hemen öyle yerden kalkmıyor, saldırının etkisiyle sersemliyor yerde kalıyor. Sonra Apoo ve X Drake saldırınca bunlar kaçıyor, bölüm orada bitiyor. O bölüm için bayağı façaları bozuldu yani.
CP0'dan beklentisi büyüktü onun, kabullenemiyor ondan.Altın bozdurur gibi ''faça'' bozdurdunuz ya sakin olun @artyomdh
Orada bir shigana ruhunu bırakan Apoo'nun façası bozuluyor sadece.Hayır, senin dediğin şekilde façası bozuluyor. Luffy ile aynı, Luffy de kısa süreliğine devre dışı kalıyor, sonra kendine geliyor. Bu adam da hemen öyle yerden kalkmıyor, saldırının etkisiyle sersemliyor yerde kalıyor. Sonra Apoo ve X Drake saldırınca bunlar kaçıyor, bölüm orada bitiyor. O bölüm için bayağı façaları bozuldu yani.
Hhahaha. Kendisini bilgilendirmeye çalışıyorum sadece. Bazı deyimlerde eksikleri var @Montana kardeşimizin.Altın bozdurur gibi ''faça'' bozdurdunuz ya sakin olun @artyomdh