Katakuri, Marco ve Kingle 3v1 atar doğru diyonLuffy sağ kol eder zaten. Amiral etmez.
Katakuri, Marco ve Kingle 3v1 atar doğru diyonLuffy sağ kol eder zaten. Amiral etmez.
Izo alır Kata'yı.Katakuri, Marco ve Kingle 3v1 atar doğru diyon
Luffy, o kafa vuruşundan bir tane daha yememek için 4.vitese geçecekti diye hatırlıyorum...kral hakili gear 4 diyorum imparatorun ilk 6 adamından olduğu bile şaibeli olan ulti diyorsun
sanırsın bm yi döverek öldürdüler. Anca bir yerlerden düşürsün odaLucci'de fark olarak Kaido vs Luffy dövüşüne karışır ve tek yer.Bunların ederi bu kadar.Zamanları geçeli çok oldu bu adamlara vakit harcamaz artık.
Koskoca Big Mom 2 bölümde düştü ne bekliyorsunuz hala ?
Talihsiz bir yorum olmuş.Sanki dövüş kaybeden herkes ölüyor.Öyle olsa Lucci çoktan ölmüştü çünkü.sanırsın bm yi döverek öldürdüler. Anca bir yerlerden düşürsün oda
Silahı kafa olan karaktere kafa atacak kadar mert adam Luffy.Luffy, o kafa vuruşundan bir tane daha yememek için 4.vitese geçecekti diye hatırlıyorum...
Sağ kol üstü Luffy'nin başını acıtacak kadar güçlü. Ussop bundan en az iki tane yedi ve bayılmadı.Luffy'nin yüzü aynı şekli alıyor.
İzo da ilk 6 adamdan değil ama bak neler yapıyor.
Bu lütfü ile şuan çatıdaki lütfü aynı karakterler vay canına bakar mısın Kaido gibi kafa atıyor Ulti, pes doğrusuLuffy, o kafa vuruşundan bir tane daha yememek için 4.vitese geçecekti diye hatırlıyorum...
Sağ kol üstü Luffy'nin başını acıtacak kadar güçlü. Ussop bundan en az iki tane yedi ve bayılmadı.Luffy'nin yüzü aynı şekli alıyor.
İmza saldırısı bu Ulti'nin. Onu yarıştırıyor Luffy. 2v1de de kök söktürdü ikisine, Kardeşi page 10 tek Gear3 yumruğuna çenesini yere bıraktıLuffy, o kafa vuruşundan bir tane daha yememek için 4.vitese geçecekti diye hatırlıyorum...