Ha şöyle güzel üslupla gel canımı ye, sabahtan beri car car ötüyon. Sinirlerin tepende diye bir şey de diyemiyoz alttan alıyoz.Demene gerek yok. Terapi gibi geliyorsun sen bana zaten. Kuş gibi oluyorum senle tartışınca
Ha şöyle güzel üslupla gel canımı ye, sabahtan beri car car ötüyon. Sinirlerin tepende diye bir şey de diyemiyoz alttan alıyoz.Demene gerek yok. Terapi gibi geliyorsun sen bana zaten. Kuş gibi oluyorum senle tartışınca
Sen mi diyorsun bunu.?Ha şöyle güzel üslupla gel canımı ye, sabahtan beri car car ötüyon. Sinirlerin tepende diye bir şey de diyemiyoz alttan alıyoz.
Dövüş mu oldu la orada? Sanji'yi oraya niye koydun? Objektif gozukeyim diye mi? Arc'ın en berbat dövüşü Sanji vs Queen idi.Yalnız Luffy-Kaido dövüşü gram tat vermiyor… Zoro ve Sanji’nin dövüşleri kısaydı ama daha iyiydi. Ama en güzeli Çatı dövüşüydü bence… :d
Luffy ve Kaido'nun sadece bundan önce dövüştükleri bölüm bile Zoro Sanji'nin bütün aksiyonlarından daha seksiydi anasını satayımDövüş mu oldu la orada? Sanji'yi oraya niye koydun? Objektif gozukeyim diye mi? Arc'ın en berbat dövüşü Sanji vs Queen idi.
Eyyorlaman bu kadar mı reis? Yok mu bir hidra yorumun?