Neden ?Şaka bir yana şu ataktan sonra sadece Zoro, Sanji ve Jimbei ayakta kalır
Neden ?Şaka bir yana şu ataktan sonra sadece Zoro, Sanji ve Jimbei ayakta kalır
Tövbeler olsun cümlenin başını çok yanlış okudum gözlük şart...Yara aldı zaten ama faça bozmak bu değil. Herkes yara alıyor bu seride. İzo'nun yaptığıdır faça bozmak. Ya da Apoo'nun yaptığıdır Luffy'e.
Ne şoku kendim söylüyorum güçsüz olduklarını zatenŞuan sen CP0'ın güçsüz çıkmasının şokunu atlatamadın, yine konuşuruz üstüne varmayım.
Nasıl neden bu üçlünün tek yumrukluk işi olmadığı kesin. Diğerlerine de kral hakili Gear4 fazla gelir. Franky Shogun'ın içine girerse 1 değil 2 yer bir robot tek yer bir de kendisiNeden ?
@Dracule Mihawk a bir sor bakayım Luffy sağ kol seviyesi olmuş mu Hydra ile.Dünyanın en üst lig savaşı.
Daha Türkçe deyişle zirve savaşı.
Luffy reyiz aşmış arkadaş.
Hala daha ötede beride ''Luffy ve Zoro gibi Amiral seviyesine gelmediler" şeklinde ifadelerle alttan alttan ikisi aynı seviyede imasının yapıldığı yorumlar görmek.
Allah'ım sen akıl fikir ver.
Haklısın.Mf de sağa sola sıkan tipti sadece burada adam oldu görev taksimi yapıyor. Capon gücü göstereceğim diye hikaye ve ilerleyişi mahvetti...Oda ne yapmak nereye varmak istemektedir komedi zaten.Izo’yu çok yaralı olarak göstermese neyse mantığa oturur ama yok yani.Kınların iradesini göstereceğim diye de kantarın topuzunu kaçırıyor bu adam.