Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun yerine Katakuri koy, o da hamur olur,
Burası zaten öyle.. bizim buna bir itirazımız yok. Luffynin de artık Geleceği görme gücü var Luffynin kral hakili iki yumruğu hayatını kaydırır Katakuri'nin ama yok Luffy hızlandı, güçlendi, Katakuri şimdi olsa ayak uyduramazdı demek, dayanaksız sallamak oluyor, bak bana fiziksel olarak güçlendiğini, Udon'daki çizimlerle gösterebilirsin, hızı neye göre yorumluyorsun ? Ne kadar hızlandığını veya kesin olarak hızlandığı nereden anlıyorsun. Klasik şounen her şeyi arctan arca gelişiyor mu diyorsun
 
Luffy, Kaido'dan daha çok ruh hali değişimi yaşıyor. :d

Luffy: Dövüşümüz eğlenceli olmaya başladı.
Kaido: Evet, ben de eğlenmeye başladım.
...
Luffy: Hislerin umrumda değil, bu ülkedeki insanlar senin yüzünden açlıktan öldü.
Gece yaptığım yorum. 12 saat geçmeden Luffy beni yine doğrulamış.
Kid kadar boş yapan başka bir karakter daha görmedim.
Luffy hariç.
 
Evet. 2v4 atıp Drake'e low diff yendikten sonra ben Izo'ya karşı böyle zorlanacaklarını beklemiyordum. Benim içinde hayal kırıklığı oldu. İnsan şimdi düşünmeden edemiyor Dragon ve Sabo bu örgütün neyinden çekiniyor diye. Üstüne Karasakal korsanlarıyla çarpışıyorlar ayrıca.
Gözüken elemanlardan çekinmedikleri kesin. Cp0'ın arkasında Gorosei olduğu için asıl sıkıntılı elemanlar onlar. Gorosei de direkt amiralleri yönetiyor zaten. Umarım Cp0'da görmediğimiz sağlam bir eleman vardır. Lucci güçlü dönse bile yetersiz.
 
Adamı ölmekten beter etmişler. İlk lafı boş yere ölmemeliyim olmuş kalkınca. Gidip bu haliyle de yenmesin o adamı. :D

Gerçi bu elemanlar rakip ne kadar yaralıysa o kadar güçsüzleşiyorlar herhalde.
Yalnız Drake zaten yaralıydı. Adam kaç saattir dövüşüyor meydanda. Taze CP0 ile kapıştılar, Apoo da bayağı handikaplıydı. Ona rağmen bayağı bozdu Drake kısanın façayı.
 
Gözüken elemanlardan çekinmedikleri kesin. Cp0'ın arkasında Gorosei olduğu için asıl sıkıntılı elemanlar onlar. Gorosei de direkt amiralleri yönetiyor zaten. Umarım Cp0'da görmediğimiz sağlam bir eleman vardır. Lucci güçlü dönse bile yetersiz.
Yani. Maskeliler elit diyor bir de Robin. Bu mu elitlik :D

En güçlü istihbarat örgütü dediler ama altı doldurulamadı hiç.
 
Cp0daki sıska ve kısa kesin olarak elit komutan etmiyor muhtemelen adadaki üç elemanın da bir Jack kadar ederi yok pehh, Dressrosadan beri ya boş şişirdi ya da Cp0ın ilk gösterilen adamları en güçsüzleri
 
Luffy güçleniyorsa genel olarak güçleniyor. Sadece snakeman hızlanmadı. Base hali ve snakeman arası fark aynıdır.

Kaido karşısında base haline bakın. Bi de snakeman’a bakın. Gelecek görmeyle anca ayak uyduran karakter şimdi “nerden vuruyon laan” diye ağlatıyor. G2 hızını öven karakterler snakeman’a karşı ne yaşarmış düşünün işte.

Kaido sonraki bölüm ayak uyduracaktır tabi. Ama kata bu duruma düşmedi hiç.
 
Son düzenleme:
Kataya + falan yazmaz, şimdiki Luffye ayak uyduramaz Kata. Luffy aşırı güçlendi, hızlandı, dayanıkliliği artti. Tüm unsurları p.up aldı adamin. Hala Katakuri deniyor, Kaidonun yerine Katakuri koy, o da hamur olur, Luffy Kaidodan tek yediğinde geleceği görüyordu ne oldu tek yedi. Geleceği görmek mutlak üstunluk sağlamıyor. :)
Luffy'nin her anlamda aşırı güçlendiği doğrudur. Ancak bu tekniğin ne kadar hızlı olabileceğini de görmüş olduk. Kata dediğimiz karakter bu tekniği logia savunması yapmadan bile savuşturabilmişti. Güncel halinden yavaş bile olsa + yazacak. Geleceği görmenin mutlak üstünlük sağlamadığı da doğrudur, sonuç olarak etkili bir güç.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık