Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an kral haki ekliyor Luffy o sinek ısırığı geyikler eskidendi.Artık vurduğu kişinin aklını alması lazım kral haki ekli Snakeman ile.
Sinek ısırığına kral haki eklemesi ile sizin deyiminizle tank topuna kral haki eklemesi aynı şey mi? Arada bu kadar bariz güç farkı varsa Luffy'nin hızdan önce güce ihtiyacı varken Snake Man'i niye kullansın?

Zira hızdan çok atakları Kaido'yu tam olarak bitirecek kadar hala ağır değil gibi duruyor.
 
sanırım ben dahil birçoğumuz CP0'yu gözümüzde büyütmüşüz. tek yemek ne. izo'dan hem de. küçümsemek için söylemiyorum ama hükümetin 1 numaralı istihbarat ekibi için fazlasıyla hayal kırıklığı.
Evet. 2v4 atıp Drake'e low diff yendikten sonra ben Izo'ya karşı böyle zorlanacaklarını beklemiyordum. Benim içinde hayal kırıklığı oldu. İnsan şimdi düşünmeden edemiyor Dragon ve Sabo bu örgütün neyinden çekiniyor diye. Üstüne Karasakal korsanlarıyla çarpışıyorlar ayrıca.
 
Katakuri ayak uydurdu diye snakeman’ın hızı da hafife alınıyordu. Yahu boundman’ın hızı bile ortada ve kuvveti komutan uçuruyor. O kuvveti sen feda edip full hız yaparsan ortaya çıkacak hız tabiki absürt olur.

o dövüşte kullanılan hız iki taraf için de ayrı bişeydi. Onaylanmış oldu. Dof kata’dan hızlı diyenler düşünsün artık. Kör oluyordum az daha.
Doff zaten yeni dünyanın başlangıç seviyesi adam. Meyve hakimiyeti ve uyanış yeteneği hariç ekstra özellikleri yok. Standart hız, koka ve gözlem.. Komutan ederi vardır ama şu adamı Amiral, sağ kol, sağ kol yakını ilan edenler Katakuri gömünce samimiyetsiz geliyor.
 
millet Bu Izo yu neden eziyor anlamadım elbette bir gücü olacaktı Beyazsakal Korsanları tayfasından biri sonuçta izo yu ezenler gitsinler bleach izlesinler
9 Kının her biri YC3 altıdır, bir Neko Inu ikilisi dolunayda üste çıkarlar. Izonun öyle matah meziyeti yok. CP0 çok zayıf çıktı sorun burda. Yaralı kan tüküren Izoyu 1 vs 2 de zar zor alıyorlar biri de bayılıyor, CP0 için rezil bir durum. Izoluk bir şey yok. Diğer kinlar neyse Izo da o kadardır. :)

Saldırı gücüne bir şey dediğimiz yok. Burada saldırıya ayak uydurma mevzusundan bahsediyoruz. Kaido ayak uyduramıyor, Katakuri üstün geliyordu bu kadar basit
Luffy hapisteyken fiziksel olarak da gelişti. Yani her anlamda kek adasından daha üstündür. Bu olay her türlü Kata'ya + yazar tabi.
Kataya + falan yazmaz, şimdiki Luffye ayak uyduramaz Kata. Luffy aşırı güçlendi, hızlandı, dayanıkliliği artti. Tüm unsurları p.up aldı adamin. Hala Katakuri deniyor, Kaidonun yerine Katakuri koy, o da hamur olur, Luffy Kaidodan tek yediğinde geleceği görüyordu ne oldu tek yedi. Geleceği görmek mutlak üstunluk sağlamıyor. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık