Ya Apoo'nun Luffy'e yaptığı faça bozmak diyorsun. Apoo aynısını CP0'a da yaptı zaten?Ne şoku kendim söylüyorum güçsüz olduklarını zaten
Senin dediğin şeyin saçma olduğunu belirtiyorum. Orada yaralamanın faça bozmak olduğunu sanıyorsun çünkü. :d
Ya yine güç göstersin de ağır yaralı adam kendiyle beraber birini götürüp diğerini nasıl yaralayabiliyor King Queen falan olsa bu adam neyse diyeceğim.Haklısın.Mf de sağa sola sıkan tipti sadece burada adam oldu görev taksimi yapıyor. Capon gücü göstereceğim diye hikaye ve ilerleyişi mahvetti...
Ve sıradaki görevleri Luffy'i indirmek... Yani Izo'dan tek yedikten sonra Luffy'i indirmeyi bırak, yaralayabileceklerini dahi düşünmüyorum. Çok yüksek ihtimalle Kaido ya da Luffy'den 1v1'lerini böldükleri için tek yiyip kaybolurlar çerez niyetine.Evet. 2v4 atıp Drake'e low diff yendikten sonra ben Izo'ya karşı böyle zorlanacaklarını beklemiyordum. Benim içinde hayal kırıklığı oldu. İnsan şimdi düşünmeden edemiyor Dragon ve Sabo bu örgütün neyinden çekiniyor diye. Üstüne Karasakal korsanlarıyla çarpışıyorlar ayrıca.
Franky'nin Cp0daki iki elmanın toplamından güçlü olmasını beklemiyordumCp0 bu gördüğümüz elemanları ben baştan beri çok güçlü bulmadım. İzo'nun da baştan beri ağırlığı çizildi. Siz niye bu kadar şaşırdınız.
Sanji bu çapsızları paketler Robin-chandan öpücüğü kapar.Eee sanji nerde? Muhtemelen hiç birşey olmamış gibi çıkar bir yerden sonuç olarak hızlı iyileşme gibi bir özelliği var artık adamın. Robin veya luffy için Gelen Cp-0 ajanlarını temizler yada güzel bir dayak atar heralde.