İyi ki Kidciyim.Kendi dedi yav fanı olduğunu daha önce. Adam Law'un şovunu beğendi. Yok alım kapalı ayağı çekiyorsunuz.

İyi ki Kidciyim.Kendi dedi yav fanı olduğunu daha önce. Adam Law'un şovunu beğendi. Yok alım kapalı ayağı çekiyorsunuz.
Dediyse görmedim. Ben sadece seviyor diye biliyordum.Kendi dedi yav fanı olduğunu daha önce. Adam Law'un şovunu beğendi. Yok alım kapalı ayağı çekiyorsunuz.
Yok fanıyım valla.Law'ı sevebilir. Miyata'da seviyor. Bir karakteri seviyor olmak onu fan yapmıyor.
2 karakterin fanıydım ben zaten. Cavendish ve Fujitora. Law'ı da seviyordum zaten ama bu bölümlerle kalbimizi çaldı. Etkiledi beni şovu. Bu kadar savunmamın nedeni ise de bölümlerin taze olması.Kendi dedi yav fanı olduğunu daha önce. Adam Law'un şovunu beğendi. Yok alım kapalı ayağı çekiyorsunuz.
Valla @Ölüm Cerrahı 'ndan korkulur iyi ki Roger fanı değil, @kaizokuou ile benim kellelere göz dikerdi.İyi ki Kidciyim.![]()
Desteklediklerim var ama ben artık düz yorum yapmıyorum ironi de içerebiliyor anlamak lazım.Hahahahaha. Sen desteklemiyorsun ki karakterleri. Senin yaptığın destek karaktere bağlı değil. Kimle tartışacağına bağlı.![]()
Ölüm Cerrahı 01746 birde artyomdh sayının çıktığı gün bir taarruza geçtiler forumda Kid fanı kalmadı.Valla @Ölüm Cerrahı 'ndan korkulur iyi ki Roger fanı değil, @kaizokuou ile benim kellelere göz dikerdi.
SSJ ne bilmiyorum ama şimdi WB akinuya vurduğunda adanın dengesi değişiyor Amiral aokiji vs akainuda adanın iklimi değişmiş biri sıcak biri soğuk he luffy Yonkou yenicek ada zarar gormeli yıkım gücü fazla olmalı doğal bir afet olmasıni isterim.SSJ mi açıyor da bunlar olsun
Hocam dur bekle. @Tiksav Lee fanı değilim demişti. Kapıda kalmasın.Bundan sonra hurdacı kardeşliği alımlarını kapatmış bulunmaktayız. Bir sonraki emre kadar kimse Kid fanı olamaz.