Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman antik silah hala Dünya hükümetinde. Acaba Karasakal'ın onların eline bırakamam dediği şeyde o mu? Antik Silah İm olabilir mi acaba. Hani kendi isteği dışında veya etki altında orada tutuluyor muhabbeti olaiblir mi?
 
Bence o cezayi verdi cünkü hükümetti devirme sanslari o dönem kayboldu ve zuneshanin ortadan kaybolmasi mantikliydi, sabit bir yerde durmasi tehlileli olabilirdi ondan dolayi sürekli yürüyerek belirli bir yerde kalmadi ve bir efsaneye dönüstü ta ki joy boy gelene kadar.
 
2 antik Joy Boy'da 1 tane Dünya hükümetinde ama Joy Boy kaybetmiş. Plüton Gemiydi, Poseideon denizkızı. Öyleyse Plüton çok güçlü olmalı bu ikisine üstün gelmiş
 
SSJ mi açıyor da bunlar olsun
Gear 5 gelebilir Robin yeni bir yetenek çıkardı sanji yeni yetenek kid law ve zoro şimdi luffy yeni bir yetenek çıkarmasın mi bunumu istiyorsunuz tek isteğim devasa ve çok büyük yıkım getiren bir güç olmalı WBnin akainuya vurduğu son saldırı gibi birşey adanın dengesi bozulsun ada 180 derece dönsün falan kuşlar hayvanlar kacissin denizde tsunamiler oluşsun yıldırımlar adaya çarpsın bizde sonuçta yeni yonkou diyelim ins olur.
 
Boş Yüzyıl döneminde en azından amiral seviyesi adamlar vardır hem antik krallık tarafında hem de hükümet tarafında. Bu seviyede rakiplere karşı Zunisha silah falan koruyamaz bence. Ön görüşün bu kısmı kafama yatmadı. Taşıdığı kitabeden ötürü sabit durmaması emredilmiş olabilir. Ada gibi manyetik alanı olmadığı için bulunması daha zor ve üzerinde koruyucu bir ırk var.
 
Bu spoiler bana pek olası gelmiyor, ama yeni bir detay verdiler. Zunesha, Kozuki Hanesi'ne bağlılık yemini ettiği halde sözünü tutmamış. Bu yüzden de kendisini sonsuza kadar yürümekle cezalandırmış. Joy Boy ona sadece harekete geçeceği tarihi söylemiş.
Sonsuza kadar hemde :eek:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık