Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1041 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili çizerimiz soru işareti yaratmakta usta. Şimdi de ''bu silahları kim icat etti ? '' yi çıkardı piyasaya. Daha meyveleri anlatmadan antik silahlar çıktı başımıza işin yoksa onları topla. Franky nin hafıza güçlü ise plüton elde, shiro zaten cepte e fil desen emir almak için geldi. Luffy bunları toplayıp helva mı yapacak yoksa ben ''kahraman değilim'' diyerek son ada arayışına mı girecek. Belki de araya babası kaynar da 2 devrim görürüz yalandan da olsa...
 
Bu seride hakili dövüşler beni sıkmaya başladı. Luffy vs Kaido umarım boks maçı kıvamında devam etmez. Zaten 150 bölümdür yumruklar havada uçuşuyor. Kid & Law vs BM savaşına ne kadar kızılsa da meyveli dövüş olması hepimizi şaşırttı. Umarım Kaido ve Luffy'den de uyanış görürüz. Yoksa 3 bölüm çekilmez bu dövüş.
Öyle olacak. Luffy yumruk atacak. Kaido sopayla vuracak. Kral haki ekledikleri için ufff ne dövüş oluyor diyecekler :D Yine keyifli geliyor dövüş hala ama beklentimin üzerinde değil. Saldırılar çiğ kalıyor biraz. @Alpamis dediği gibi görsel olarak gücünün hakkını veremiyor bence.

Bence bu arc içinde Law'ın nihai saldırısı herkesi aştı. Kaido bu mezarlığı yıkan nefes saldırısını yaptığında da vay be demiştim ama o saldırı geldi sonra Luffy'e hasar bile veremedi. :D
 
Maskeli cp0lardan biri karasakalin adamı. Gerçek Cp0in yerine geçmiş indirmiş onu. O yüzden hala maske ile geziyorlar tam kadro.
 
Şimdi öngörüşe bakıyoruz da, fake çıkma ihtimali büyük. Bir önceki bölümün son sahnesinden yola çıkarsak, bizim forumdaki herhangi biri de böyle bir öngörüş sallayabilirdi. Fil ceza almış, JoyBoy'dan, JoyBoy antik çağlarda yaşamış, Antik silahlarla da alakalıdır zaten, Ceza da bundan dolayıdır, bir de Kaido vs Luffy devam edecektir kafasında bir şeyleri herkes tahmin eder. Yani %90 sallamasyon bu spoiler. O yüzden 17 sayfa boşuna tartışılmış olabilir. Bakalım.
 
Herseye ragmen luffy vs. kaido'yu iyi çiziyor bir sekilde. Uyanis hemen gelirmi bilmem ama sonlara geldik artık. Birkaç karakter harici hepsi gitti.
 
Uranüs savaşın seyrini değiştirecek kadar güçlü bir silah ise ortada denge yok demektir.Oda sürekli denge imasında bulunuyor ama bu biraz çelişkili olur.Böyle tadımlık göstermek yerine direkt gösterse keşke.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık